Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Xenical (Ορλιστάτη)

4.7

Η παχυσαρκία είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου, αφού οι δείκτες που την αφορούν ολοένα και αυξάνονται. Οι πιο πρόσφατες έρευνες της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής δείχνουν ότι στην Ελλάδα ένα ποσοστό της τάξεως του 65,5% δεν έχει το βάρος που αρμόζει στο σώμα του (οι περισσότεροι από αυτούς έχουν περισσότερα κιλά από όσα επιτάσσει ο σωματότυπός τους).

Xenical:

  • 60mg
  • 120mg
Δέμα Ανά cap Τιμή Εξοικονομείτε
30 caps + 2 Μπόνους caps € 1.58
47.26
Αγορά
60 caps + 4 Μπόνους caps € 1.36
81.72
€ 12.80 Αγορά
90 caps + 6 Μπόνους caps € 1.28
115.54
€ 26.24 Αγορά
120 caps + 8 Μπόνους caps € 1.16
139.02
€ 50.02 Αγορά
180 caps + 10 Μπόνους caps € 1.08
194.36
€ 89.20 Αγορά
Δέμα Ανά cap Τιμή Εξοικονομείτε
30 caps + 2 Μπόνους caps € 1.79
53.78
Αγορά
60 caps + 4 Μπόνους caps € 1.53
91.85
€ 15.71 Αγορά
90 caps + 6 Μπόνους caps € 1.44
129.86
€ 31.48 Αγορά
120 caps + 8 Μπόνους caps € 1.27
152.35
€ 62.77 Αγορά
180 caps + 10 Μπόνους caps € 1.16
209.13
€ 113.55 Αγορά

Τι είναι τα χάπια αδυνατίσματος Xenical (Ορλιστάτη)

Αν το πρόβλημα είναι αρκετά σημαντικό και δεν επιλύεται μέσω διατροφής ή με τη δίαιτα και γυμναστικής, τότε ο παθών μπορεί να καταφύγει σε ιατρικά μέσα, όπως η λήψη φαρμάκων σε συνδυασμό με χειρουργείο. Ένα από τα σκευάσματα που θα βρείτε στο φαρμακείο είναι τα χάπια Xenical για αδυνάτισμα. Προωθούν την απώλεια βάρους καθώς η Ορλιστάτη που περιέχεται στο Xenical έχει μια συγκεκριμένη δράση ως αναστολέας που μπλοκάρει την απορρόφηση των λιπιδίων στον οργανισμό. Το πεδίο δράσης είναι στον αυλό στο στομάχι αλλά και στο λεπτό έντερο του ανθρώπου.

Μορφή στα χάπια Xenical για αδυνάτισμα

Η μορφή του σκευάσματος αυτού που θα βρείτε σε προσφορά που περιέχουν την βασική ουσία κατά 120mg. Έτσι, ανάλογα με την δοσολογία που θα σας χορηγήσει ο ιατρός σας μπορεί να χρειαστεί να πάρετε ένα μόνο δισκίο αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Η δόση των 60mg επίσης είναι διαθέσιμη στην αγορά, αλλά σας προσφέρουμε την μορφή που συνταγογραφείται πιο συχνά από τους γιατρούς. Άλλα συστατικά που ενδέχεται να περιέχονται στα γενόσημα υμένια είναι η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, η ποβιδόνη, το νατριούχο γλυκολικό άμυλο και άλλα.

Τι να γνωρίζετε για τα χάπια Xenical χωρίς συνταγογράφηση

Το Xenical δίνεται από τους γιατρούς για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, όμως δεν θα σας κάνει να έχετε λιγότερη όρεξης για φαγητό. Στόχος του είναι να μην επιτρέψει στο ένζυμο να υδρολυθεί στο στομάχι σας με συνέπεια να χάσετε βάρος. Για να δείτε πραγματικά αποτελέσματα θα πρέπει να συνδυαστεί με μια ήπια (τουλάχιστον δίαιτα), ενώ το πόσα κιλά χάνεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την δείκτη μάζας σώματός σας αλλά και τον τρόπο ζωής σας.

Αν έχετε ήδη μιλήσει με τον γιατρό σας και αυτό το σκεύασμα είναι κατάλληλο για εσάς, τότε μπορείτε να το αγοράσετε ξανά μέσα από το διαδικτυακό μας κατάστημα με μεγάλη ευκολία.

Που θα βρείτε την καλύτερη τιμή για το Xenical

Όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα έχουν κάποιο κόστος. Για το Xenical η τιμή ενδέχεται να διαφέρει από το ένα φαρμακείο στο άλλο που θα κάνετε παραγγελία. Επίσης, παρατηρείται σημαντική διαφορά στην αγορά του Xenical online. Έτσι, η τιμή στα φαρμακεία της γειτονιάς είναι υψηλότερη συνήθως καθώς τα έξοδα του εκάστοτε καταστήματος είναι μεγάλα. Αυτό όμως ίσως να μην είναι ιδιαίτερα συμφέρον για εσάς.

Πώς θα προβείτε σε αγορά του Xenical online

Αν σας παρακολουθεί κάποιος γιατρός και είχατε στο παρελθόν ένα χαρτί από τον γιατρό, τότε μπορείτε απλά να αγοράσετε τα Xenical χωρίς συνταγογράφηση μέσα από ένα διαδικτυακό κατάστημα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές, από τις καλύτερες της αγοράς. Ακόμη, μπορείτε να γλιτώσετε τα αδιάκριτα μάτια των γειτόνων σας αφού δεν θα χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι για να τα προμηθευτείτε.

Τα Xenical στην αγορά στην Ελλάδα

Τα χάπια αυτά είναι διαθέσιμα στο κοινό της Ελλάδας, παρόλο που πολλές φορές υπάρχει ένα ταμπού σχετικά με τη χρήση τους. Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης το σκεύασμα απευθύνεται σε παχύσαρκα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος, είτε αυτή είναι η πρώτη απόπειρά τους είτε έχουν χάσει πολλά κιλά στο παρελθόν.

Αντενδείξεις για το Xenical

Υπάρχει μια λίστα με παθήσεις η οποία αποκλείει την ταυτόχρονη χρήση του σκευάσματος με άλλα φάρμακα. Ενδεικτικά θα αναφερθούν οι πιο σημαντικές:

  • χολόσταση (προβλήματα στο συκώτι)
  • αλλεργία στην Ορλιστάτη ή σε κάποιο άλλο έκδοχο του φαρμάκου
  • διάγνωση για προβλήματα στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από το πεπτικό σύστημα).

Θηλασμός και λήψη σκευασμάτων

Αν είστε θηλάζουσα μητέρα, τότε δεν θα πρέπει να λάβετε αυτό το φάρμακο. Δεν αποτελεί φάρμακο για να χάσετε τα κιλά από την εγκυμοσύνη. Το ίδιο ισχύει και αν είστε έγκυος. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για κατάλληλο πλάνο δράσης, θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας.

Πώς να πάρετε σωστά το φάρμακο

Προκειμένου να έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να χάσετε το βάρος που θέλετε, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας. Ακόμη, ίσως θα ήταν φρόνιμο να μιλήσετε με έναν διαιτολόγο για να προσαρμόσει το διατροφικό σας πλάνο. Για να αποφύγετε τα προβλήματα στο στομάχι προτείνεται να ακολουθήσετε τις ακόλουθες συμβουλές:

Να ληφθεί μαζί με τα κυρίως γεύματα της ημέρας (πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό) ή έστω μέχρι το πολύ μία ώρα από αυτό, μόνο αν αυτό περιέχει λιπαρές ουσίες. Στην περίπτωση αυτή η προτεινόμενη δοσολογία είναι 120mg σε κάθε γεύμα. Αν κάποια μέρα δεν ακολουθήσετε ένα πλάνο τριών γευμάτων, τότε μπορείτε να παραλείψετε το αντίστοιχο χάπι. Μην ξεχάσετε την επαρκή πρόσληψη νερού.

Η διατροφή σας κατά το διάστημα που παίρνετε το φάρμακο θα πρέπει να είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά ενώ το λίπος που προσλαμβάνετε δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 30% του συνολικού όγκου όσων καταναλώνετε. Οι κριτικές στην αγορά στην Ελλάδα για το Xenical δείχνουν είναι αποτελεσματικό μόνο αν ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω.

Σε περίπτωση που η διατροφή σας δεν είναι ικανοποιητική για όσο διάστημα λαμβάνετε αυτά τα χάπια, δοκιμάστε τη χρήση ορισμένων λιποδιαλυτικών βιταμινών για καλύτερα αποτελέσματα και προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι δεν θα στερηθείτε τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σας.

Διάστημα λήψης του Xenical

Αν μετά από ενάμιση μήνα δεν έχετε χάσει το λιγότερο 5% από το σωματικό σας βάρος, τότε ίσως να χρειαστεί να διακόψετε τη χρήση του ή να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές.

Αποθήκευση του ιατρικού φαρμάκου

Καθώς δεν είναι κατάλληλο για λήψη από παιδιά, θα πρέπει να τοποθετείται σε μέρος όπου αυτά δεν έχουν πρόσβαση. Η κατάλληλη θερμοκρασία για την γυάλινη φιάλη στην οποία βρίσκονται είναι οι 25°C ενώ τα δισκία θα πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία κάτω των 30°C. Αποφύγετε τους χώρους όπου υπάρχει μεγάλη υγρασία, όπως για παράδειγμα το μπάνιο. Τέλος, απορρίψτε τα με ασφαλή τρόπο μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο εξωτερικό μέρος της συσκευσίας.

Πιθανές παρενέργειες από το σκεύασμα

Πέρα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, κάθε φάρμακο δυνητικά θα μπορούσε να επιφέρει κάποια μη επιθυμητά συμπτώματα. Μερικά από τα πιο συχνά που έχουν καταγραφεί είναι τα παρακάτω:

  • έντονη ανάγκη για εκκένωση
  • πρήξιμο στο στομάχι
  • αποβολή λίπους στα κόπρανα ή μικρές ποσότητες λίπους.

Αυτά τα συμπτώματα είναι αρκετά ήπια, εμφανίζονται μόνο στην αρχή της χορήγησης του φαρμάκου και θα σταματήσουν μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα όταν ο οργανισμός σας θα συνηθίσει στην νέα κατάσταση που του έχει επιβληθεί.

Αν εμφανίσετε κάποιο άλλο, πιο σοβαρό σύμπτωμα όπως είναι ο ερεθισμός στο δέρμα με συνοδεία φαγούρας, μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση, αν δυσκολεύεστε να αναπνεύσετε ή αν γενικότερα δεν αισθάνεστε καλά τότε μην λάβετε κάποιο άλλο χάπι. Ανατρέξετε για βοήθεια στον γιατρό, τον φαρμακοποιό ή κάποιο νοσοκομείο της περιοχής σας που εφημερεύει για να σας ενημερώσουν για τα επόμενα βήματά σας.

Ο λογαριασμός μου