Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Vermox (Μεμπενδαζόλη)

4.5

Το Vermox είναι ένα φάρμακο που αντιμετωπίζει ασθένειες όπως οι παρασιτώσεις σε άτομα άνω των 18 ετών αλλά και σε μικρότερα παιδιά. Καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο ιατρικό προϊόν, χαιρόμαστε πολύ που σας περιλαμβάνουμε στην λίστα των προϊόντων μας το Vermox, μαζί με χρήσιμες πληροφορίες, όπως τι είναι το Vermox, σε ποιες περιπτώσεις χορηγείται, τα αναμενόμενα αποτελέσματα καθώς και μερικές οδηγίες προφύλαξης.

Vermox:

 • 100mg
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε
30 χάπια € 0.85
25.64
Αγορά
60 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 0.67
40.07
€ 11.21 Αγορά
90 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 0.52
46.78
€ 30.14 Αγορά
120 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 0.47
56.83
€ 45.73 Αγορά
180 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 0.43
76.92
€ 76.92 Αγορά

Η βασική ουσία που έχει το χάπι Vermox

Η κύρια δραστική ουσία του σκευάσματος Vermox είναι η Μεμπενδαζόλη. Σε αυτή την ουσία βασίζεται η δράση του φαρμάκου αυτού. Ξεκίνησε να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά το 1971 στο Βέλγιο και η πρώτη εταιρεία που το παρήγαγε είναι η Janssen Pharmaceutica. Επίσης, υπάρχει στο εμπόριο και σε γενόσιμη μορφή.

Ο τρόπος δράσης της Μεμπενδαζόλης

Η Μεμπενδαζόλη έχει ευρεία χρήση και κατατάσσεται στην κατηγορία των ανθελμινθικών. Η ουσία αυτή ουσιαστικά αναστέλλει τον πολυμερισμό της τουμπολίνης στους μικροσωληνίσκους και έτσι σταδιακά μειώνεται η δράση τους.

Θεραπείες που καλύπτει το Vermox (Μεμπενδαζόλη)

Πολλές φορές οι άνθρωποι αποκτούν κάποια παράσιτα στον οργανισμό τους, κυρίως στο έντερο. Εδώ έρχεται το χάπι Vermox για να δώσει τη λύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές παθήσεις, μερικές από τις οποίες είναι οι παρακάτω:

 • οξύουροι (ή αλλιώς γνωστή και ως οξυουρίαση)
 • μόλυνση από εχινόκοκκο
 • λαβδίαση
 • ασκαρίαση

Επίσης, χρησιμοποιείται για την θεραπεία από μολύνσεις από αγκυλόστομα:

 • Αγκυλόστομος (Ancylostoma duodenale)
 • Ασκαρίδα η σκωληκοειδής (Ascaris lumbricoides)
 • Παρασιτικό σκουλήκι (Enterobius vermicularis)
 • Νεκάτορας ο αμερικανικός (Necator americanus) και
 • Τριχοκέφαλος ο τριχίουρος (Trichuris trichipwormura)

Πολλές φορές αυτές οι παθήσεις μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστες και να σας κρατούν μακριά από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Όμως, όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα με τη λήψη του Vermox. Αφού μέσα σε ένα εύλογο διάστημα από τότε που θα ξεκινήσετε την λήψη του φαρμάκου θα δείτε ότι τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν και θα αισθανθείτε καλύτερα αφού θα αρχίσει η αποτελεσματικότητα.

Αγορά Vermox από το διαδικτυακό κατάστημά μας

Το καλύτερο μέρος από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε το Vermox που έχει ως δραστική ουσία την Μεμπενδαζόλη είναι το φαρμακείο. Αν βρίσκεστε σε μια δυσπρόσιτη περιοχή ή αν δεν έχετε χρόνο να επισκεφτείτε ένα φαρμακείο όταν τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε πλέον να αγοράσετε το Vermox από το διαδικτυακό μας κατάστημα. Θα βρείτε το προϊόν αυτό στην πιο κοινή του μορφή, σε χάπια με περιεκτικότητα 100mg. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα που χρειάζεστε στην παραγγελία σας, προκειμένου να τα λάβετε όλα με άνεση στο σπίτι σας μέσα σε λίγες μέρες.

Πώς να κάνετε παραγγελία το Vermox

Αν θέλετε να θέσετε μια παραγγελία για το Vermox, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά πολύ απλά βήματα. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τη δοσολογία που πρέπει να πάρετε και ότι έχετε κατανοήσει τις οδηγίες του γιατρού σας. Στη συνέχεια τοποθετήστε το στο καλάθι των αγορών σας και συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία τόσο για τη χρέωση όσο και τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλεί το δέμα σας. Τέλος συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία με την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής και αυτό ήταν! Καθίστε αναπαυτικά στο σπίτι σας μέχρι να έρθει η εταιρεία ταχυμεταφορών με την παραγγελία σας.

Τι να κάνετε αφού μετά την αγορά του

Όπως ειπώθηκε παραπάνω η αγορά του Vermox είναι αρκετά απλή, αρκεί να έχετε την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας. Ο τρόπος λήψης του φαρμάκου ενδέχεται να διαφέρει αν ανήκετε σε μία ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων ή σε κάποια ευπαθή ομάδα. Η πιο συνηθισμένη δοσολογία για παιδιά και ενήλικες είναι ένα δισκίο για μία μόνο φορά. Σε μερικές περιπτώσεις ενδέχεται ο ιατρός να συστήσει επανάληψη της δόσης μετά από δύο εβδομάδες για καλύτερα αποτελέσματα. Η κύρια δράση του φαρμάκου θα επέρθει μόλις σε λίγες ώρες μετά που θα το λάβετε.

Αν δεν μπορείτε ή δεν σας αρέσει να λαμβάνετε χάπια, έχετε την δυνατότητα να μασήσετε τα δισκία, ή ακόμα και να τα κάνετε σκόνη και να τα προσθέσετε στο αγαπημένο σας ρόφημα ή φαγητό. Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να ανακατεύουν την σκόνη με γιαούρτι, καθώς έτσι δεν καταλαβαίνουν τη γεύση του φαρμάκου.

Τιμή εξετάσεων πριν και μετά το Vermox

Προτού ο γιατρός σας σάς συμβουλέψει να αγοράσετε το φάρμακο αυτό θα πρέπει να προηγηθεί ένας εργαστηριακός έλεγχος. Αυτός ο έλεγχος θα δείξει αν οι τιμές των βασικών δεκτών στο αίμα ή τα κόπρανά σας είναι στο φάσμα του φυσιολογικού. Αντίστοιχα, μετά τη λήψη του φαρμάκου, ο ιατρός σας θα ζητήσει επανάληψη του ελέγχου για να δει αν οι τιμές έχουν πάει στα κανονικά επίπεδα.

Τρόπος ασφαλούς φύλαξης του Vermox μετά την παραγγελία από φαρμακείο

Σύμφωνα με το φύλλο οδηγιών του Vermox, θα πρέπει αυστηρά να χρησιμοποιείται μόνο μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο εξωτερικό μέρος τους κουτιού. Για λόγου ασφαλείας και προκειμένου να αποφευχθεί υπερδοσολογία ή χρήση από ανήλικα παιδιά που δεν το έχουν ανάγκη, θα πρέπει να τοποθετείται σε μέρος όπου αυτά δεν έχουν πρόσβαση.

Αν το φάρμακο έχει λήξει και συνεπώς δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πια, τότε θα πρέπει να το απορρίψετε. Σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε να ρίξετε τα εναπομείναντα δισκία στην λεκάνη της τουαλέτας ή στα συμβατικά σκουπίδια. Ο λόγος είναι απλός. Το σκεύασμα αυτό ενδέχεται να μολύνει το νερό και συνεπώς το περιβάλλον.

Κύηση και χορήγηση Μεμπενδαζόλης

Όλες οι γυναίκες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν λάβουν ένα φάρμακο, όσο αθώο και αν είναι αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που θηλάζουν. Έτσι, και το συγκεκριμένο φάρμακο θα πρέπει να ληφθεί με την σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου που σας παρακολουθεί. Εκείνος θα αποφασίσει αν τα οφέλη είναι περισσότερα από τις πιθανές παρενέργειες που μπορεί να βιώσετε.

Λήψη Vermox με τρόφιμα και αλκοόλ

Οι ειδικοί δεν θεωρούν ότι πρέπει να ακολουθήσετε κάποια ιδιαίτερη διατροφή όταν λαμβάνετε το Vermox, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αλληλεπίδραση με το αλκοόλ και άλλες ουσίες, αλλά καθώς κάθε ασθενής είναι μοναδικός, θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας για περισσότερες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, οι παθογόνοι οργανισμοί θα αποβληθούν μαζί με τις επόμενες κενώσεις χωρίς κάποια επιρροή από το φαγητό.

Τι να κάνετε αν ξεχάσετε μια δόση

Σε περίπτωση που ο γιατρός σας έχει χορηγήσει πάνω από μία δόση και εσείς ξεχάσετε να πάρετε μία από αυτές, θα πρέπει απλά να λάβετε την επόμενη. Μην επιχειρήσετε να πάρετε διπλή δόση από το Vermox, καθώς η τιμή ορισμένων σημαντικών αιματολογικών εξετάσεων θα ανέβει πάρα πολύ.

Περιπτώσεις υπερδοσολογίας

Αυτό το φάρμακο προορίζεται για εξαιρετικά βραχυχρόνια χρήση. Αν λάβετε μεγαλύτερη δόση για παρατεταμένο χρονικό διάστημα ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα στα νεφρά, το αίμα και το συκώτι σας. Καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο αντίδοτο, σε περίπτωση μεγαλύτερης δόσης μεταβείτε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο στο οποίο θα σας χορηγήσουν ενεργό άνθρακα, αν θεωρήσουν ότι θα σας ωφελήσει. Αν φτάσετε εκεί μέσα στην πρώτη ώρα από τη λήψη του, ενδέχεται να γίνει πλύση στομάχου. Όμως, θα βρίσκεστε σε καλά χέρια και θα αντιμετωπιστεί τυχόν πρόβλημα.

Μερικές ανεπιθύμητες ενδείξεις

Κάθε φάρμακο μπορεί δυνητικά να μην είναι ανεκτό από κάποιους οργανισμούς. Μερικές παρενέργειες από αυτό το σκεύασμα είναι οι εξής:

 • εξάνθημα και ερεθισμός στο δέρμα σε όλο το σώμα ή σε μερικά μόνο σημεία
 • διαταραχές στο συκώτι και το αίμα
 • φαγούρα
 • έντονοι πόνοι στην κοιλιά και το στομάχι που δεν υποχωρούν
 • αέρια
 • διάρροια
 • πέσιμο των μαλλιών που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν φυτρώνουν ξανά.
Ο λογαριασμός μου