Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Valtrex (Βαλακυκλοβίρη)

4.2

Το Valtrex σε χάπια κυκλοφορεί από την φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline και χορηγείται μόνο σε ανθρώπους. Πρόκειται για μια ουσία που επιτίθεται στους ιούς που προκαλούν σοβαρές λοιμώξεις και οφείλονται στον έρπης ζωστήρα αλλά και στον απλό έρπη. Μάλιστα, για την δεύτερη περίπτωση, έχει αποδειχτεί ότι μειώνει το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην επανεμφάνιση των συμπτωμάτων. Βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιπτώσεις στις οποίες χορηγείται, τι να προσέξετε κατά τη λήψη του αλλά και μπορείτε να το αγοράσετε χωρίς προβλήματα.

Valtrex Generic:

  • 500mg
  • 1000mg
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε
10 χάπια € 4.92
49.24
Αγορά
20 χάπια € 4.26
85.15
€ 13.33 Αγορά
30 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 3.54
106.24
€ 41.48 Αγορά
60 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 2.54
152.20
€ 143.24 Αγορά
90 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 2.31
208.21
€ 234.95 Αγορά
120 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 2.11
253.12
€ 337.76 Αγορά
180 χάπια + 10 Μπόνους χάπια € 1.90
341.78
€ 544.54 Αγορά
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε
10 χάπια € 6.73
67.33
Αγορά
20 χάπια € 5.14
102.76
€ 31.90 Αγορά
30 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 4.91
147.27
€ 54.72 Αγορά
60 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 4.52
271.28
€ 132.70 Αγορά
90 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 4.02
361.64
€ 244.33 Αγορά
120 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 3.88
466.16
€ 341.80 Αγορά
180 χάπια + 10 Μπόνους χάπια € 3.66
658.39
€ 553.55 Αγορά

Λίγα λόγια για τον έρπη ζωστήρα που αντιμετωπίζεται με Valtrex (Βαλακυκλοβίρη)

Είναι μία ιογενής πάθηση και συνήθως εκδηλώνεται με μεγάλα κόκκινα σπυράκια σε διάφορα σημεία του σώματος. Τα εξανθήματα αυτά έχουν την τάση να εμφανίζονται σε μία μόνο πλευρά του σώματος, ενώ φαίνεται να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι σχετίζεται με τον ανεμοβλογιά που κολλούν συνήθως τα παιδιά σε μικρή ή μεγαλύτερη ηλικία. Ο ίδιος ιός παραμένει στο ανθρώπινο σώμα και μπορεί να εκδηλωθεί μετά από αρκετά χρόνια κατά την ενήλικη ζωή του ατόμου.

Επίσης, το ίδιο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του έρπης γεννητικών οργάνων, με την προϋπόθεση ότι η λοίμωξη βρίσκεται στα αρχικά στάδια και ότι οι ενήλικες χρήστες δεν πάσχουν από κάποιο άλλο υποκείμενο νόσημα.

Μηχανισμός δράσης του σκευάσματος

Είναι μια ουσία που επιτίθεται στους ιούς του απλού έρπητα, του έρπητα ζωστήρα και της ανεμευλογιάς, που προκαλούν σοβαρές λοιμώξεις. Η Βαλακυκλοβίρη όταν χορηγηθεί στο ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται σε ακυκλοβίρη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα χρήσης του Valtrex

Είναι πολύ σημαντική η έγκαιρη αντιμετώπιση του έρπη ζωστήρα καθώς μπορεί να προκαλέσει αρκετές επιπλοκές στην υγεία των ανθρώπων. Πλέον μπορείτε να προμηθείτε το γενόσημο Valtrex από το διαδικτυακό μας κατάστημα σε εξαιρετική τιμή και μέσα σε περίπου μία εβδομάδα θα δείτε τα ενοχλητικά συμπτώματα να απομακρύνονται. Το σκεύασμα είναι καλά ανεκτό από τον οργανισμό και σύντομα θα μπορείτε να ξεχάσετε όλη τη δυσάρεστη εμπειρία από την νόσο αυτή.

Μεταμόσχευση στους νεφρούς και φαρμακευτική αγωγή

Το φάρμακο αυτό έχει άλλη μία ιδιαίτερη χρήση. Δίνεται προληπτικά σε ασθενείς που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία της μεταμόσχευσης στα νεφρά τους και βρίσκονται στις λεγόμενες ομάδες υψηλού κινδύνου. Δηλαδή, όταν υπάρχει κίνδυνος το άτομο που έλαβε την μεταμόσχευση να κολλήσει τον κυτταρομεγαλοϊό. Το ποσοστό των ασθενών που έχουν λάβει ένα μόσχευμα και κολλάει τον ιό ανέρχεται περίπου στο 75%.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν πολύ γνωστό και συχνό ιό που ανήκει στην κατηγορία των ιών που προκαλούν έρπη. Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να αναπτύξει αντισώματα για τη νόσο αυτή, αφού είναι πολύ πιθανό σε κάποια φάση της ζωής μας να έχουμε περάσει τον ιό χωρίς καν να έχουμε συμπτώματα. Τα στατιστικά δεδομένα δείχνουν ότι οι γυναίκες πάσχουν από τον ιό συχνότερα από τους άντρες ενώ μπορεί να μεταδοθεί με πολλούς τρόπους όπως το αίμα, το σπέρμα, τα ούρα και τα κολπικά υγρά.

Valtrex σε χάπια για ενήλικες

H Βαλακυκλοβίρη περιέχεται στο Valtrex σε δύο διαφορετικές περιεκτικότητες. Υπάρχουν τα χάπια που περιέχουν 500mg και τα χάπια που περιέχουν 1000mg από την δραστική ουσία. Αυτές είναι τυπικές περιεκτικότητες που μπορείτε να βρείτε και σε άλλα σκευάσματα, όπως μια αντιβίωση. Προορίζονται για κατάποση από το στόμα ενώ κάθε συσκευασία μπορεί να περιέχει διαφορετικό αριθμό χαπιών. Για παράδειγμα μία συσκευασία μπορεί να περιέχει 21 χάπια. Η λήψη του φαρμάκου δεν επηρεάζεται από το φαγητό, συνεπώς μπορείτε να το λάβετε είτε λίγο πριν φάτε είτε ακριβώς μετά. Όπως ισχύει με όλα τα φάρμακα, καλό θα ήταν να αποφεύγετε να το καταπίνετε το πρωί χωρίς να έχετε φάει κάτι, καθώς μπορεί να σας βλάψει το στομάχι. Η τιμή των Valtrex είναι εξαιρετικά οικονομική στο διαδικτυακό μας κατάστημα για όσα προσφέρει για αυτό έχει χαρακτηριστεί ένα φάρμακο που όλοι μπορούν να προμηθευτούν.

Από που να αγοράσετε Valtrex και σε ποια τιμή

Ο έρπητας είναι ένας ιός που βρίσκεται σε πάνω από 60% των ανθρώπων στην Ελλάδα. Το περισσότερο διάστημα ο ιός βρίσκεται σε λανθάνουσα μορφή, αυτό σημαίνει ότι δεν προκαλεί κάποια συμπτώματα. Όμως, όσοι γνωρίζουν ότι τον έχουν, περιμένουν ότι κάποια στιγμή θα εμφανίσουν συμπτώματα. Αν λοιπόν, ανήκετε σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων και έχετε αγοράσει αρκετές φορές αυτό το φάρμακο ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού σας, μπορείτε να το ψωνίσετε μέσα από το διαδικτυακό μας φαρμακείο.

Η τιμή στο Valtrex γενόσημο είναι ανταγωνιστική, το περιβάλλον της ιστοσελίδας μας είναι φιλικό προς τον χρήστη και οι συναλλαγές σας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δοσολογία για το Valtrex γενόσημο

Αναρωτιέστε τι δόσεις από το φάρμακο είναι κατάλληλες για τη δική σας περίπτωση; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω σημειώσεις (όμως ο γιατρός σας είναι αυτός που θα σας υποδείξει την σωστή δοσολογία):

Το φάρμακο κατά των ιών είναι κατάλληλο σε δόσεις των 1000mg σε ενήλικες που πάσχουν από έρπητα ζωστήρα. Αρχικά, οι γιατροί προτείνουν να γίνεται λήψη του φαρμάκου 3 φορές την ημέρα για μία εβδομάδα. Αν έχετε και κάποιο άλλο νόσημα, τότε θα πρέπει να συνεχίσετε την θεραπεία για άλλες δύο ημέρες, μέχρι να είστε σίγουροι ότι έχουν υποχωρήσει όλα τα εξανθήματα.

Αν έχετε εμφανίσει συμπτώματα για τον απλό έρπη, τότε μπορείτε είτε να πάρετε δόσεις των 500mg, 2 φορές την ημέρα κατά μέσο όρο για 4 ημέρες, είτε δόσεις των 2000mg, 2 φορές την ημέρα αλλά μόνο για διάστημα δύο ημερών.

Προκειμένου να μην εμφανιστεί ξανά ο ιός μπορείτε να λαμβάνετε τις δόσεις των 500mg μόνο μία φορά κάθε ημέρα προκειμένου να κατασταλεί η επανεμφάνιση της λοίμωξης.

Πότε να μην πάρετε το φάρμακο

Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που θα μπορούσε να σας κάνει να μην πάρετε το φάρμακο. Η πιο σημαντική από τις αντενδείξεις που αξίζει να σχολιάσουμε είναι η αλλεργία σε μία ή περισσότερες δραστικές ουσίες. Αν γνωρίζετε από προηγούμενη λήψη κάποιου φαρμάκου ότι είστε αλλεργικοί στην Βαλακυκλοβίρη ή κάποιο άλλο έκδοχο του φαρμάκου, τότε μιλήστε με τον γιατρό σας προκειμένου να σας προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο δράσης.

Valtrex και αλκοόλ

Γενικά, το οινόπνευμα θα πρέπει να αποφεύγεται αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις μειώνεται η δραστική επίδραση του φαρμάκου κατά των ιών. Επίσης, δεν θα πρέπει να αναμειγνύετε πολλά φάρμακα για να θεραπεύσετε μία πάθηση. Αν ήδη λαμβάνετε άλλα χάπια, μιλήστε με τον γιατρό σας σχετικά, δώστε του ένα πλήρες ιστορικό και εκείνος θα αποφασίσει ποια οδό να ακολουθήσετε.

Ανεπιθύμητες ενέργειες από τη λήψη του προϊόντος

Δεν έχουν παρατηρηθεί μόνιμες παρενέργειες από τη λήψη αυτού του φαρμάκου. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα συμπτώματα εμφανίζονται σε ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού, όμως, καλό θα ήταν να τις γνωρίζετε. Αυτές μπορεί να είναι:

  • Έντονος πόνος στο κεφάλι (είναι από τις πιο συχνές παρενέργειες, που μπορεί να εξαφανιστεί μετά τη λήψη των πρώτων χαπιών)
  • Πρήξιμο σε διάφορες περιοχές του προσώπου όπως είναι για παράδειγμα τα χείλη
  • Αλλεργική αντίδραση σε μία ή περισσότερες από τις ουσίες που εμφανίζεται μέσα από σπυράκια με πύον ή κόκκινα εξανθήματα
  • Ζαλάδα, τάση για εμετό και κόπωση.

Αν αισθανθείτε ένα από αυτά τα συμπτώματα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον ειδικό που εμπιστεύεστε προκειμένου να σας πει τι πρέπει να κάνετε.

Ο λογαριασμός μου