Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Τι είναι ο πολλαπλός οργασμός της γυναίκας και οι διαφορές με τους άνδρες

Ο πολλαπλός οργασμός είναι για καποιες γυναίκες μύθος και για κάποιες άλλες πάλι πραγματικότητα. Σίγουρα στοιχειοθετείται επιστημονικά και ιατρικά και σύμφωνα με γιατρούς, όλες οι γυναίκες έχουν ανατομικά την ικανότητα να φτάσουν σε πολλαπλούς οργασμούς κατά τη διαρκεια μιας σεξουαλικής επαφής. Αναμφίβολα ωστόσο, οι πολλαπλοί οργασμοί αποτελούν ένα σπάνιο φαινόμενο για την πλειοψηφια των γυναικών.

Οι οργασμοί γενικά έχουν να κανουν πολύ με τη διάθεση και το χρόνο. Είναι γεγονός πως είναι πολλά σήμερα τα ζευγάρια εκείνα που δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στη σεξουαλική τους επαφή, η οποία τελικά με τον καιρό φτάνει να γίνεται ουσιαστικά μηχανικά. Επίσης, είναι πολλοι οι παράγοντες εκείνοι που σχετίζονται με την καθημερινότητα και οι οποίοι έχουν ως αποτελεσμα να υποχωρήσει η σεξουαλική επιθυμία του ζευγαριού, με αποτέλεσμα το σεξ να γίνει ρουτίνα. 

Σχετικά Άρθρο: Γυναικείο Viagra αγορά στην Ελλάδα και τιμή χωρίς συνταγή στα φαρμακεία

Ούτως ή άλλως βέβαια, οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν ιδιαίτερα ικανοποιημενες και με έναν μόνο οργασμό, με αποτέλεσμα τις περισσοτερες φορές να μην επιδιώκουν κάτι παραπάνω από αυτο.

Ακριβώς τι είναι ο οργασμός

Ο οργασμός στον άνδρα και στη γυναίκα αποτελεί μία σωματική αλλα ταυτόχρονα και μια ψυχική κατάσταση και το σημειο στο οποίο ολοκληρώνεται ουσιαστικά η σεξουαλική διέγερση του ζευγαριου. Πρόκειται για μία λειτουργία που παρατηρείται τόσο στους ανθρώπους, όσο και σε πολλά ακόμη θηλαστικά ζώα, ενώ επιτυγχάνεται τόσο με τη σεξουαλική επαφη, όσο και με τον αυνανισμό. Ο οργασμός έχει πολύ να κανει με την ψυχολογική κατάσταση του ζευγαριού τη συγκεκριμένη στιγμή της σεξουαλικής επαφής, όμως κοινό γνώρισμα είναι η εκσπερμάτιση από την πλευρά του αντρα και η σύσπαση κάποιων από τους μύες των γεννητικών οργάνων της γυναικας (κατά βάση της μήτρας). Οι γυναίκες παράγουν μία ποσότητα υγρων, σε μία διαδικασία που είναι γνωστή και ως γυναικεία εκσπερμάτιση, όμως αυτά είναι σπάνια ορατά σε μεγαλη ποσότητα.

Πώς λειτουργεί ο οργανισμός γυναίκας

Κάποιοι ειδικοί στον τομεα του σεξ αναφέρουν πως έχουν καταγραφεί έως και 12 διακριτά είδη γυναικείου οργασμού κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Υπάρχει για παράδειγμα ο οργασμός του λεγόμενου σημείο G, ο οργασμός απο ερωτικά φιλιά, από ερεθισμό του στήθους, από πρωκτική διαίσθηση, από ερεθισμο της κλειτορίδας, από πολλά άλλα σημεια του σώματος και ο λεγόμενος πολλαπλός οργασμός. Η ψυχική, αλλά παράλληλα και η σωματική ικανοποίηση που μας προσφερει η σεξουαλική επαφή με κάποιο σύντροφο, φτάνοντας στην ολοκλήρωση με τον οργασμο, ενώ έχει αποδειχθεί από πάρα πολλες επιστημονικές έρευνες πως ο οργασμός έχει ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στη γενικοτερη υγεία των ανδρών και των γυναικών.

Διαφορές ανάμεσα σε γυναικείο και σε ανδρικό οργασμό

Ο οργασμός γυναίκας είναι πολύ πιο σύνθετος από τον ανδρικό οργασμό. Χαρακτηριστικό του οργασμού των γυναικών είναι οι συσπάσεις της μήτρας, που έχουν διαφορετική ένταση και συχνότητα από γυναίκα σε γυναίκα και από οργανισμό σε οργανισμό. 

Σχετικά Άρθρο: Παραγγελία & αγορά Original Levitra 10/20mg στην Ελλάδα τιμή φαρμακείου χωρίς συνταγή

Μερικές φορές παρατηρούνται συσπάσεις των μυών των γυναικείων γεννητικών οργάνων με διάρκεια 2-4 δευτερόλεπτα, ενώ άλλες φορές οι συσπάσεις αυτές είναι μικρότερες του δευτερολέπτου σε διάρκεια. Η γυναίκα που βιώνει κάποιον οργασμό αισθάνεται μία ζεστή αίσθηση ικανοποίησης σε ολόκληρο το σώμα της και από την κορύφωση αρχίζει σταδιακά και όσο περνά ο χρόνος να χαλαρώνει.

Πώς λειτουργεί ο πολλαπλός οργασμός

Εάν ρωτήσει κανείς κάποια γυναίκα τι είναι οργασμός και πολύ περισσότερο τι είναι ο πολλαπλός οργασμός, η απάντηση θα είναι πως παρόμοιο αίσθημα δεν υπάρχει. Υπάρχουν ουσιαστικά δύο είδη πολλαπλού οργασμού. Στην πρώτη περίπτωση ο ένας οργασμός ακολουθεί τον προηγούμενο, με μία μικρή περίοδο παύσης στο ενδιάμεσο. Στη δεύτερη περίπτωση ο οργασμός είναι πολύ πιο έντονος σε αίσθηση, με τον έναν οργασμό να ακολουθεί τον άλλο χωρίς παύσεις. Μετά τον μονό ή τους πολλαπλούς οργασμούς, χρειάζεται να περάσει κάποιος συγκεκριμένος χρόνος μέχρις ότου να μπορέσει να επανέλθει στη φυσιολογική κατάσταση ο κόλπος της γυναίκας. Αυτό μπορεί να πάρει 10 με 15 λεπτά.

Ο λογαριασμός μου