Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να πληρώσω για μία παραγγελία; Είναι απαραίτητο να διαθέτω πιστωτική κάρτα, έτσι ώστε να ολοκληρώσω την αγορά μου; 

Προς το παρόν, στο κατάστημά μας είναι αναγκαία η χρήση της πιστωτικής κάρτας για την ολοκλήρωση των αγορών σας. Οι κάρτες που δέχεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής: Visa, Master Card και American Express. 

Για ποιους λόγους προτείνεται η εγγραφή μου στο newsletter του ηλεκτρονικού φαρμακείου σας; Δεν θα είναι απλά μια ενοχλητική υπηρεσία, που στέλνει συνεχώς emails στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση; 

Στο ellinikafarmakeio.com έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τη βέλτιστη εμπειρία αγορών για κάθε εκλεκτό μας πελάτη. Η ενημέρωση αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο, στην προσπάθειά μας αυτή. Για το λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει το ενημερωτικό δελτίο του online φαρμακείου μας. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για τα προϊόντα μας και τις νέες αφίξεις στο κατάστημά μας, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για τυχόν προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς, προωθητικές ενέργειες και πολλά ακόμη. Σχετικά με τη συχνότητα του newsletter, σε καμία περίπτωση δεν είναι ενοχλητική για το χρήστη. Αποστέλλουμε email με τα νέα μας, μόνο για να πληροφορήσουμε τους πελάτες και ποτέ με σκοπό την πίεση ή όχληση εκ μέρους μας.Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως χρησιμοποιούμε το newsletter για να ανταμείψουμε τους πιστούς πελάτες μας με επιπλέον κουπόνια και άλλα προνόμια. 

Τι χρειάζεται για να εγγραφώ στο online φαρμακείο σας; Είναι χρονοβόρα διαδικασία; 

Η διαδικασία εγγραφής στην ιστοσελίδα μας είναι πολύ εύκολη, γρήγορη και απλή. Καλείστε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση οικίας. Επιπρόσθετα, θα χρειαστεί να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτό θα είναι το κλειδί που θα χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να συνδέεστε κάθε φορά στο online φαρμακείο μας. Εκτός από αυτά, θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποιο έγκυρο email. Εκεί θα σας αποστέλλονται οι πληροφορίες σχετικά με κάθε παραγγελία σας, ενώ αν εγγραφείτε στο newsletter μας θα σας αποστέλλεται επίσης εκεί. 

Όλη η διαδικασία διαρκεί λίγα μόλις λεπτά. Μετά την ολοκλήρωσή της, θα κληθείτε να πατήσετε έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης, ο οποίος θα έχει αποσταλεί στο email που μας έχετε υποδείξει. Αυτό ήταν! Έχετε ήδη εγγραφεί στη σελίδα μας!

Ολοκλήρωσα την παραγγελία μου, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη email επιβεβαίωσης. Τι μπορεί να συμβαίνει; 

Υπάρχουν δύο αιτίες, που σας αποτρέπουν από το να λάβετε το email επιβεβαίωσης, έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ο πρώτος είναι ότι το συγκεκριμένο email έχει αποσταλεί στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους spam. Στην περίπτωση λοιπόν αυτή, καλείστε να ελέγξετε το φάκελο spam και να δηλώσετε ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε αλληλογραφία από την υπηρεσία μας. 

Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε συμπληρώσει το email σας λάθος κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μπορείτε να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό και να διορθώσετε το email σας, ώστε να ζητήσετε να επαναπροωθηθεί το email επιβεβαίωσης. 

Τι συμβαίνει στην περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρέλαβα είναι κατεστραμμένο ή σε κακή κατάσταση; Τι πρέπει να κάνω;

Αρχικά, συγχωρέστε μας για τη δυσάρεστη εμπειρία. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη εμπειρία αγορών για τους πελάτες μας και είναι δέσμευσή μας να παραδίδουμε κάθε προϊόν στην καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο, ορισμένες φορές κατά τη μεταφορά των παραγγελιών, οι συσκευασίες ενδέχεται να αλλοιωθούν και αυτό ίσως επηρεάσει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση που πληρούνται οι προϋποθέσεις για την πολιτική επιστροφών του καταστήματός μας, θα σας αντικαταστήσουμε το προϊόν χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση. 

Μπορώ να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάποιο προϊόν, αφού έχω ολοκληρώσει την παραγγελία μου; 

Υπάρχει η επιλογή να προσαρμόσετε ανάλογα την παραγγελία σας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας προϊόντα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημά μας. Αν έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας και βρίσκεται ήδη στη μεταφορική εταιρεία, δεν μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε επεξεργασία. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάποιο προϊόν, μπορείτε φυσικά να κάνετε δεύτερη παραγγελία. 

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν, το οποίο τελικά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου; 

Ναι, έχετε αυτό το δικαίωμα και μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν που εν τέλει κρίνετε πως δεν το θέλετε. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι θα χρεωθείτε τα μεταφορικά κόστη. 

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα στην ιστοσελίδα σας; 

Φυσικά! Στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητα των πελατών μας και επομένως κάνουμε τα πάντα, για να εξασφαλίσουμε ότι αυτή δε διαταράσσεται σε καμία περίπτωση. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένο λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ δε μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με τρίτα μέρη. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας. 

Μπορώ να κάνω μια παραγγελία τηλεφωνικά; 

Ναι, υπάρχει η εναλλακτική να κάνετε μια παραγγελία τηλεφωνικά, αν δεν επιθυμείτε να την ολοκληρώσετε online. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζετε ότι οι τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται μόνο κατά τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του καταστήματός μας. Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε κάτι εκτός αυτού του ωραρίου, τότε η μόνη σας επιλογή είναι το διαδίκτυο. Τέλος, για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση, θα σας παρακαλούσαμε να έχετε συγκεντρώσει τους κωδικούς των προϊόντων που προτίθεστε να αγοράσετε. 

Για ποιο λόγο οι τιμές σας είναι τόσο χαμηλές και πώς προκύπτουν οι προσφορές; 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Ως εκ τούτου, προβαίνουμε σε συμφωνίες με προμηθευτές, οι οποίες μειώνουν το κόστος και εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Ιδιαίτερα στον τομέα των προσφορών, αυτές είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αντικατοπτρίζουν τις πιο συμφέρουσες επιλογές αγοράς για την εν λόγω περίοδο. 

Γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω συνταγογραφούμενα φάρμακα διαδικτυακά; 

Σύμφωνα με την παρούσα κείμενη νομοθεσία, δεν είναι δυνατή η παραγγελία φαρμάκων που απαιτούν συνταγή για την αγορά τους διαδικτυακά. Παραμένουμε ενήμεροι, όμως, έτσι ώστε να προσαρμόσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας ανάλογα, αν και εφόσον διαφοροποιηθεί η νομοθεσία ως προς αυτό το κομμάτι. 

Πώς μπορώ να βρω το προϊόν που με ενδιαφέρει εύκολα, μέσα από το κατάστημά σας; 

Τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο χωρίζονται σε κατηγορίες, για τη διευκόλυνσή σας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπάρα αναζήτησης και να πληκτρολογήσετε τις λέξεις κλειδιά για το συγκεκριμένο προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε την επωνυμία ή τη χρήση του κάθε προϊόντος, για να σας εμφανιστούν κατάλληλα προσαρμοσμένα αποτελέσματα. 

Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για κάποια απορία ή διευκρίνιση; 

Σαφώς και μπορείτε! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και θα φροντίσουμε να ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατόν στο αίτημά σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε την τηλεφωνική επικοινωνία, ωστόσο, έχετε στο νου ότι είναι διαθέσιμη κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας. 

Υπάρχει τρόπος να παραλάβω την παραγγελία μου πιο γρήγορα από τον αναγραφόμενο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης; 

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από ακόμη πιο άμεση παράδοση, μπορείτε να επιλέξετε την εναλλακτική της express αποστολής. Σε κάθε περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τη μεταφορική εταιρεία για τις λεπτομέρειες της παράδοσης. 

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβω την παραγγελία μου σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που έχω δηλώσει κατά την παραγγελία μου ή να γίνει η παραλαβή από άλλο άτομο, αντί για εμένα; 

Ναι, αλλά πάντα σε συνεννόηση με τη μεταφορική εταιρεία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες. 

Ο λογαριασμός μου