Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Proscar (Φιναστερίδη)

4.4

Τα χάπια Proscar περιέχουν ένα συστατικό που ονομάζεται Φιναστερίδη και απευθύνεται κυρίως σε άνδρες. Αυτό το φάρμακο Proscar μπορεί να αντιμετωπίσει δύο ειδών παθήσεις. Η πρώτη και πιο σοβαρή είναι η υπερβολικά μεγάλη ανάπτυξη του προστάτη (υπερπλασία). Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο δίνεται είναι για να καταπολεμηθεί η τριχόπτωση.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να χορηγηθεί στις γυναίκες για τον αντίθετο λόγο, δηλαδή για την εξάλειψη της υπέρμετρης τριχοφυΐας. Σε αυτό το πλαίσιο έχει αποδειχτεί ότι βοηθά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διαδικασία αλλαγής φύλλου ή τις διαφυλετικές γυναίκες να ελαχιστοποιήσουν τις τρίχες στο σώμα τους. Σε αυτή την περίπτωση αποτελεί μέρος της ορμονικής θεραπείας τους.

Proscar Generic:

 • 5mg
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε
10 χάπια € 2.68
26.75
Αγορά
20 χάπια € 1.58
31.58
€ 21.92 Αγορά
30 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 1.21
36.38
€ 43.87 Αγορά
40 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 1.16
46.22
€ 60.78 Αγορά
50 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 1.08
54.21
€ 79.54 Αγορά
60 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 1.07
64.10
€ 96.40 Αγορά
70 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 1.02
71.67
€ 115.58 Αγορά
80 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 0.98
78.62
€ 135.38 Αγορά
90 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 0.92
82.78
€ 157.97 Αγορά
120 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 0.87
104.43
€ 216.57 Αγορά
180 χάπια + 10 Μπόνους χάπια € 0.80
143.29
€ 338.21 Αγορά

Τι είναι η υπερπλασία στον προστάτη και πώς βοηθά η Φιναστερίδη

Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για να εκφράσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνδρες κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας. Σε φυσιολογικές καταστάσεις, ο αδένας αυτός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για τους άνδρες καθώς παράγει διάφορα συστατικά που δίνουν στο σπέρμα τη γονιμότητά του. Καθώς τα χρόνια περνούν, ο αδένας αυτός παύει να λειτουργεί σωστά, μεγαλώνει σε μέγεθος και έτσι δίνει περισσότερη πίεση στην ουρήθρα από όση θα έπρεπε να κανονικά. Ένα τμήμα της θεραπευτικής αγωγής για την πάθηση αυτή αποτελεί η αγορά του Proscar.

Καλοήθης υπερπλασία

Μία από τις ενδείξεις για να ξεκινήσει κάποιος να χρησιμοποιεί το Proscar στον εαυτό του είναι η υπερπλασία που αναφέραμε παραπάνω. Αν οι εξετάσεις που θα κάνετε μετά την επίσκεψή σας στον ιατρό δείξουν ότι πάσχετε από αυτό, θα πρέπει να γίνει μία βιοψία για να αποδειχτεί αν είναι καλή ή κακή. Αν είναι καλοήθης, τότε η ανακούφιση των συμπτωμάτων έρχεται με αυτό το χάπι που έχει αποδειχτεί ότι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τι θα κερδίσετε από τη χρήση του σκευάσματος

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από τη χρήση του φαρμάκου αυτού είναι πολλά. Αρχικά, δίνει τη δυνατότητα στους άνδρες να αντιμετωπίσουν τον υπερπλασία του προστάτη, που είναι ιδιαίτερα συχνή και δυσκολεύει την καθημερινότητά τους. Επίσης, καθώς καταπολεμά την τριχόπτωση δίνει πίσω στους άνδρες την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Πως μοιάζουν τα χάπια Proscar

Τόσο τα γενόσημα χάπια Proscar όσο και τα αρχικά μπορεί να είναι διαθέσιμα σε πολλές μορφές. Ενδεικτικά, μερικά από τα χρώματα που μπορεί να δείτε είναι τα μπλε, ροζ ή τα κλασικά λευκά. Επίσης διαφέρει το σχήμα τους, καθώς μπορεί να έχουν σχήμα μήλου, να είναι στρογγυλά ή σε οκτάγωνα.

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του φαρμάκου

Η βασική ουσία του σκευάσματος, η Φιναστερίδη είναι μια εξειδικευμένη ουσία που αναστέλλει την ανάπτυξη της 5α-ρεδουκτάσης. Με αυτήν διαμορφώνει προοδευτικά μια σταθερή ενζυμική ομάδα και έχει αργή διάσπαση. Είναι δηλαδή ένα αντι-ανδρογόνο που μειώνει προοδευτικά την παραγωγή διυδροτεστοστερόνης.

Η τιμή του Proscar στο διαδικτυακό μας κατάστημα

Το φάρμακο Proscar χαρακτηρίζεται από χαμηλή τιμή στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο. Επιπλέον, εμείς εδώ δεν θα σας ζητήσουμε την ιατρική γνωμάτευση από τον ιατρό σας, αρκεί να σας πει ότι αυτό είναι το σκεύασμα που πρέπει να πάρετε για την δική σας εξατομικευμένη περίπτωση. Η πιο διαδεδομένη συσκευασία που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι αυτή που περιέχει τη δραστική ουσία σε αναλογία 5mg.

Αγορά Proscar από το διαδικτυακό μας φαρμακείο

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η τιμή του Proscar είναι χαμηλότερη αν το αγοράσετε μέσω διαδικτύου αντί από ένα φυσικό φαρμακείο. Πιο συγκεκριμένα, αν αγοράσετε από το δικό μας κατάστημα, θα επωφεληθείτε από την εξαιρετικά χαμηλή τιμή που προσφέρουμε που είναι από τις φτηνότερες στην αγορά. Αυτό είναι και ένα από τα πλεονεκτήματα για τα οποία αξίζει να αγοράσετε το φάρμακο από εμάς. Επιπρόσθετα, η συσκευασία στην οποία θα λάβετε είναι εξαιρετικά διακριτική, για να αποφύγετε άβολες ερωτήσεις σχετικά με την αγορά σας.

Δοσολογία για το Proscar (Φιναστερίδη)

Ο γαληνός αλλά και οι οδηγίες χρήσης του σκευάσματος αναφέρουν ότι η πιο καθιερωμένη δόση είναι τα 5mg μία φορά την ημέρα. Μπορεί να ληφθεί πριν ή μετά το φαγητό καθώς είναι εξαιρετικά φιλικό προς το στομάχι και δεν θα σας προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.

Θεραπεία και εγκυμοσύνη

Αν βρίσκεστε σε διαδικασία που σκέφτεστε να κάνετε παιδί ή αν πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να είστε ήδη έγκυος, τότε μην πάρετε αυτό το σκεύασμα. Ο γιατρός σας θα πρέπει να είναι ενήμερος για αυτή την κατάσταση. Ακόμα και αν παραλείψει να σας ρωτήσει κατά τη διαδικασία λήψης του ιστορικού σας, τότε θα πρέπει να το αναφέρετε εσείς. Για μεγαλύτερη σιγουριά, μπορείτε να κάνετε ένα τεστ πριν την προγραμματισμένη σας επίσκεψη.

Λήψη σκευάσματος από άτομα κάτω των 18 ετών

Το Proscar δεν προορίζεται για χρήση από παιδιά καθώς δεν φαίνεται να θεραπεύει κάποια παιδική ασθένεια. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μένει αποθηκευμένο σε σημείο όπου δεν έχουν πρόσβαση τα μικρά παιδιά που έχουν άγνοια κινδύνου και δεν καταλαβαίνουν τις επιπτώσεις των πράξεών τους.

Τι να ρωτήσετε τον ιατρό σας για το φάρμακο Proscar

Αν έχετε ήδη προγραμματίσει ένα ραντεβού στον θεράποντα ιατρό που σας παρακολουθεί, και αν έχετε απορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αλλά και την θεραπεία που σας έχει προτείνει, θα ήταν ωφέλιμο να φτιάξετε σε ένα χαρτί κάποιες ερωτήσεις προς εκείνον. Ενδεικτικά μπορείτε να ρωτήσετε:

 • Μπορεί το φάρμακο να συνδυαστεί με άλλη θεραπεία; (Αν λαμβάνετε ήδη μία θεραπεία μπορείτε να πάρετε μαζί σας τα κουτιά από τα φάρμακα)
 • Χειρίζομαι μηχανήματα, κάνω μια δουλειά που χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή, θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη λήψη του σκευάσματος;
 • Ποιες είναι οι πιο συχνές παρενέργειες που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς. Τι να προσέξω;
 • Αν έχω κάποιο δυσάρεστο σύμπτωμα, τι να κάνω; Να επικοινωνήσω μαζί σας ή να πάω στο νοσοκομείο;
 • Θα θεραπευτώ πλήρως με αυτό το φάρμακο; Σε πόσο διάστημα θα δω αλλαγή;
 • Αν υπάρχει κάποια επίπτωση στον σεξουαλικό τομέα, τι θα πρέπει να κάνω; Θα είναι μόνιμη; Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί με κάποιο άλλο φάρμακο;
 • Θα κάνω ξανά εξετάσεις για αυτή την νόσο; Αν ναι πόσο συχνά και πόσο κοστίζουν;

Παρενέργειες από το φάρμακο

Σε γενικές γραμμές θεωρείται ένα ασφαλές φάρμακο καθώς δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για το αντίθετο. Όμως, σε σπάνιες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί μερικές ανεπιθύμητες δράσεις στα αρσενικά, οι οποίες περιγράφονται παρακάτω:

 • Προβλήματα στύσης κατά την ερωτική επαφή. Αυτό είναι το πιο συχνό σχόλιο που έχει καταγραφεί για το φάρμακο αυτό, από τους άνδρες που έλαβαν αυτή τη θεραπεία.
 • Κατάθλιψη. Φαίνεται ότι σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκληθούν ζητήματα στην διάθεση του ασθενούς. Όμως, σε πολλές περιπτώσεις η ψυχολογία του καθενός μπορεί να επηρεάζεται και από την ίδια την πάθηση και όχι από τη λήψη κάποιου φαρμάκου.
 • Αύξηση στους μαστούς. Καθώς πρόκειται για μια ορμονολογική θεραπεία, δεν είναι περίεργο να παρατηρηθεί μεγάλωμα στο στήθους των ανδρών. Σε πολύ ακραίες και σπάνιες περιπτώσεις ίσως να είναι καρκίνος στο στήθος στους άρρενες. Θα πρέπει να διεξαχθούν εξετάσεις και/ή υπέρηχος για να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται.

Αν εντοπίσετε τουλάχιστον ένα από αυτά τα συμπτώματα μετά τη λήψη του Proscar (Φιναστερίδη), συνιστάται η διακοπή της θεραπείας και οι περαιτέρω εξετάσεις. Μπορεί να υπάρχει κάποιο υποκείμενο νόσημα που κρύβεται πίσω από αυτά τα συμπτώματα όπως ένας καρκίνος στον προστάτη.

Ο λογαριασμός μου