Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Πώς να καταλάβεις το ιδανικό μέγεθος του πέους για τις γυναίκες

Το μέγεθος του ανδρικού πέους αποτελεί ταυτόχρονα έναν μύθο, αλλά και ένα θέμα ταμπού σε πολλές κοινωνίες για τους άντρες και τις γυναίκες. Γεγονός είναι πως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει για το θα μπορούσε να θεωρηθεί για τους περισσότερους το ιδανικό μεγεθος πέους για τις γυναίκες στο σεξ, γιατί κυρίως οι απόψεις διίστανται ανάλογα με το μέρος και τις πεποιθήσεις της εκάστοτε κοινωνίας.

Πιο εφικτή είναι μάλλον η απάντηση που μπορεί να δώσει κανείς στο ερώτημα που μπορεί να διατυπωθεί για το πόσο θα πρέπει να θεωρείται στις μέρες μας το φυσιολογικό μέγεθος πέους, καθώς υπάρχουν στατιστικά στοιχεία στη συγκεκριμένη περίπτωση για να δοθεί κάποια ρεαλιστική απάντηση για τα επιθυμητά προσόντα των αρσενικών, στο δικό μας είδους, στους ανθρώπους.

Το φυσιολογικό μέγεθος πέους

Η μεγαλύτερη επιστημονική έρευνα που έχει γίνει όσον αφορά τη μέτρηση του ανδρικού οργάνου είναι σε συνολικό δείγμα πάνω από 15.000 ανδρών, που είναι πραγματικά αρκετά εντυπωσιακό. Η συγκεκριμένη έρευνα των επιστημόνων έδειξε ότι σε μέρους όρους το μήκος του ανδρικού οργάνου φτάνει τα 9,16 εκατοστά σε κατάσταση χαλάρωσης και τα 13,13cm σε κατάσταση στύσης. Όσον αφορά τώρα την περίμετρο του ανδρικού πέους, οι μέσοι όροι κυμάνθηκαν στα 9,32 εκατοστά σε κατάσταση χαλάρωσης και στα 11,65 εκατοστά σε ενεργή στύση. 

Σχετικά Άρθρο: Αγορά γενόσημα Levitra (Vardenafil) 10/20/40/60mg Ελλάδα τιμή στα φαρμακεία χωρίς συνταγή

Μάλλον αυτά τα νούμερα ξεφεύγουν πολύ από τη γενικότερη αντίληψη ανδρών και γυναικών για το μέγεθος του πέους στους άνδρες, που κατά κύριο λόγο είναι πολυ πιο μεγάλη. Άλλωστε, πάνω σε αυτή την αντιληψη βασίζονται και πολλοί αστικοί μύθοι, όσον αφορά για παράδειγμα τη συσχέτιση που μπορεί ενδεχομένως να υπάρχει ανάμεσα στο μέγεθος του ανδρικού γεννητικού οργάνου και στο πόσο μεγάλα και φαρδιά είναι τα δάχτυλα ή τα χέρια, η μύτη κλπ. Η μόνη πραγματική βάση που υπάρχει, φαίνεται να συνδέει το μέγεθος του αρσενικού οργάνου με το ύψος των ανδρών και μόνο με αυτό.

Ακριβώς πώς να καταλάβεις το μέγεθος του πέους;

Η απαντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι πραγματικα μάλλον απλή. Παίρνεις ένα μέτρο και βλέπεις τι ακριβώς γράφει επάνω στην επιφάνειά του… Η καταγραφή αυτή μπορεί να γίνει τόσο σε κατάσταση χαλάρωσης, όσο και σε κατασταση στύσης. Όπως είπαμε, οι πιο ψηλοί άντρες έχουν μεγαλύτερα “εργαλεία”, όμως σε κάθε περίπτωση οι όποιες διάφορες μετριούνται σε χιλιοστά και όχι σε εκατοστα, όπως θα πίστευαν πολλοί.

Το ιδανικό μέγεθος πέους για τις γυναίκες και για τους άνδρες

Οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερωτημα πραγματικά διίστανται. Σε γενικές γραμμές, σε όλες τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο και ερώτημα, οι άντρες φαινεται να είναι αρκετά πιο “γενναιόδωροι” αναφορικά με τις εκτιμήσεις που διατυπώνουν, σε σχέση πάντα με τις αντίστοιχες εκτιμήσεις τις οποίες διατυπώνουν από την πλευρά τους οι γυναικες. 

Σχετικά Άρθρο: Παραγγελία & αγορά αυθεντικά Kamagra 100mg χάπια στα φαρμακεία στην Ελλάδα

Κατά μέσο όρο οι άντρες απαντούν πως το ιδανικό μέγεθος είναι τα 16,6 εκατοστά, ενώ οι γυναίκες αντίστοιχα ρίχνουν κάπως τον “πήχη”, αναφέροντας κατά μέσο όρο τα 15,8 εκατοστά. Οι εκτιμήσεις που καταγράφονται βέβαια αυτές, απέχουν μεγάλο δρομο και απόσταση από την αντικειμενική πραγματικότητα.

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος πέους για τους Έλληνες;

Οι Έλληνες και Ελληνίδες φέρεται να δηλώνουν αρκετά πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι συγκρητικά με άλλους λαούς στο επίμαχο θέμα που σχετίζεται με τις διαστάσεις του ανδρικού μορίου. Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με το μέγεθος πέους Έλληνες αναφέρουν πως κατά μεσο όρο πιστεύουν το ιδανικό μέγεθος πέους βρίσκεται κάπου στα 14,7 cm, με διαφορετικούς λαούς από άλλα κράτη,να φτάνουν σε μήκος έως και τα 18 εκατοστόμετρα (εκτιμήσεις ντόπιων στο Κονγκό της Αφρικής)…

Το μέγεθος τελικά μετράει στο σέξ;

Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να δοθεί μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα, το οποίο είναι σίγουρα διαχρονικό. Το σίγουρο είναι πως το μέγεθος δείχνει να να έχει πιο μεγάλη σημασία για τους άντρες απ΄ότι έχει αντίστοιχα για τις γυναίκες. Σε έρευνα του 2006, επισημαίνεται πως το 85% των γυναικών δηλώνουν αρκετά ικανοποιημένες με το μέγεθος του πέους των συντρόφων τους, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στον ανδρικό πληθυσμό φτάνει το 55% και είναι σιίγουρα συντριπτικά χαμηλότερο. Μαλλον οι άνδρες δείχνουν να έχουν μεγαλύτερες ανασφάλειες και ταυτόχρονα μεγαλύτερες προσδοκίες απ' ό,τι θα έπρεπε ρεαλιστικά για το γεννητικό τους όργανο.

Ο λογαριασμός μου