Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Οδηγός Αγορών

Ποτέ οι αγορές σας δεν ήταν πιο απλές, αποτελεσματικές και γρήγορες! Συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο μας και περιηγηθείτε στις κατηγορίες προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε και προσθέστε το στο καλάθι αγορών σας. Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά προϊόντα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας και λοιπών προβλημάτων σεξουαλικής φύσης.  

Ωστόσο, σας καθιστούμε την προσοχή στους περιορισμούς αγορών σε σχέση με φάρμακα. Όπως θα δείτε και εσείς, ορισμένα προϊόντα δεν μπορούν να παραγγελθούν διαδικτυακά. Αντιθέτως, απαιτείται η φυσική σας παρουσία στο φαρμακείο για την αγορά τους και ενδεχομένως να είναι αναγκαία η προσκόμιση ιατρικής συνταγής. Για όλα τα υπόλοιπα, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε εξαιρετικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. 

Στο online φαρμακείο μας έχουμε δημιουργήσει μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα, εύκολη στην πλοήγηση και ιδιαίτερα εύχρηστη. Είναι απόλυτα ασφαλής και θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών. Αναφορικά με τις μεθόδους πληρωμών, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και συγκεκριμένα Visa, Master Card & American Express. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιονδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής σας ενδιαφέρει. 

Οι παραγγελίες μπορούν να ολοκληρωθούν επίσης τηλεφωνικά, προς διευκόλυνσή σας. Τηλεφωνήστε μας και ενημερώστε μας για όποιο προϊόν επιθυμείτε να αποκτήσετε. Έχετε υπόψη σας ότι μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και έως την αποστολή της, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία δωρεάν. Αφού αποσταλούν τα προϊόντα και σε περίπτωση που δεν θέλετε να παραλάβετε, θα χρεωθείτε τα μεταφορικά. 

Πρέπει να είμαι εγγεγραμμένο μέλος στο κατάστημά σας για να παραγγείλω; 

Παρέχεται η δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια παραγγελία ως απλό μέλος. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγετε την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, χωρίς να στερείστε την ευκαιρία να παραγγείλετε από το φαρμακείο μας. Ωστόσο, η εγγραφή στο κατάστημά μας προσφέρει επιπλέον επιλογές, όπως την παρακολούθηση της παραγγελίας σας, αρχείο με προηγούμενες παραγγελίες και πολλά ακόμη. 

Τι χρειάζομαι για να παραγγείλω τηλεφωνικά; 

Για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας τηλεφωνικά, θα σας συμβουλεύαμε να έχετε ήδη τους κωδικούς προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε έτοιμους. Πέρα από αυτό, οι τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και όχι 24/7, όπως οι διαδικτυακές παραγγελίες. 

Πώς θα γνωρίζω ότι η παραγγελία μου έχει ολοκληρωθεί ομαλά;

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποσταλεί email επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Με αυτό τον τρόπο, θα γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια την πορεία της παραγγελίας σας. Ταυτόχρονα, θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τα στοιχεία τιμολόγησης και παράδοσης για την εν λόγω παραγγελία. 

Αν κάποιο προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη; 

Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, έτσι ώστε να ενημερώνουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθημερινά. Ωστόσο, σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη σε κάποιο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Έπειτα, μπορείτε να επιλέξετε να περιμένετε μέχρι την αναπλήρωση της διαθεσιμότητας, να ακυρώσετε την παραγγελία χωρίς καμία επιβάρυνση ή να επιλέξετε κάποιο άλλο παρόμοιο προϊόν. 

Πώς μπορώ να επωφεληθώ από χαμηλότερες τιμές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Α: Είναι προτεραιότητά μας να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουμε τη βέλτιστη εμπειρία αγορών για τους εκλεκτούς μας πελάτες. Όμως, αν θέλετε να επωφεληθείτε από ακόμη χαμηλότερες τιμές, τότε καλό θα είναι να παρακολουθείτε τις προσφορές του φαρμακείου μας. Αυτές διαφοροποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και καλύπτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων. 

Αν εγγραφώ στο newsletter, μπορώ να ενημερώνομαι για τις προσφορές σας;

Φυσικά, πάντοτε αποστέλλουμε τις νέες αφίξεις προϊόντων και κάθε προσφορά ή εποχική έκπτωση στο ενημερωτικό μας δελτίο. Γι' αυτό καλό είναι να εγγραφείτε στην υπηρεσία μας αυτή.

Ο λογαριασμός μου