Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Nolvadex (Ταμοξιφαίνη)

4.3

Το φάρμακο Nolvadex έχει ως κύριο συστατικό την Ταμοξιφαίνη και χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο ως ένα από τα φάρμακα για την θεραπεία του καρκίνου που μπορεί να βρεθεί στο στήθος. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι έρευνες έχουν δείξει ότι αυτή η μορφή καρκίνου βρίσκεται στην πιο πάνω θέση ανάμεσα στους καρκίνους που χτυπούν τις γυναίκες ενώ αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη αιτία θνησιμότητας.

Nolvadex:

 • 10mg
 • 20mg
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε
30 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 0.80
24.02
Αγορά
60 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 0.57
34.18
€ 13.86 Αγορά
90 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 0.54
48.76
€ 23.30 Αγορά
120 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 0.52
62.48
€ 33.60 Αγορά
180 χάπια + 10 Μπόνους χάπια € 0.48
86.50
€ 57.62 Αγορά
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε
30 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 0.94
28.06
Αγορά
60 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 0.84
50.61
€ 5.51 Αγορά
90 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 0.78
70.35
€ 13.83 Αγορά
120 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 0.73
87.80
€ 24.44 Αγορά
180 χάπια + 10 Μπόνους χάπια € 0.68
121.86
€ 46.50 Αγορά

Στοιχεία για τον καρκίνο του στήθους στις γυναίκες

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν αρκετά είδη καρκίνων και καθένα από αυτά έχει διαφορετικά γνωρίσματα όπως είναι η επιθετικότητα. Η νόσος αυτή φαίνεται ότι εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα στις γυναίκες του σήμερα και αυτό οφείλεται σε μερικούς σημαντικούς παράγοντες:

 • μεγαλύτερα ποσοστά παχυσαρκίας
 • χρήση ορμονικών προϊόντων
 • διαφορές στις συνήθειες τεκνοποίησης (πλήθος παιδιών και εγκυμοσύνες).

Τι είναι το Nolvadex (Ταμοξιφαίνη)

Η Ταμοξιφαίνη που κυκλοφορεί στο εμπόριο με τον τίτλο Nolvadex είναι ένας ρυθμιστής ορμονών που χορηγείται για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι προληπτικά για την αποφυγή του καρκίνου για άντρες και γυναίκες. Ο δεύτερος λόγος είναι η θεραπεία του καρκίνου του μαστού και στα δύο γένη.

Με ποιον τρόπο λειτουργεί

Το φάρμακο αυτό δρα με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Ελαττώνει ή και διακόπτει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων στο στήθος καθώς δεν επιτρέπει στα οιστρογόνα να δράσουν.

Εύκολη αγορά Nolvadex με μερικά κλικ χωρίς συνταγή

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν είναι ένα φάρμακο που μπορείτε να λάβετε από μόνοι σας, καθώς θα πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά βημάτων μέχρι να φτάσετε σε αυτό το στάδιο. Αρχικά, αν κάποια εξέτασή σας (μαστογραφία) δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για τα επόμενα βήματα. Αυτά ενδέχεται να είναι χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, κάποια χειρουργική επέμβαση ή ένας συνδυασμός των παραπάνω. Έπειτα, για περίπου πέντε χρόνια ίσως σας χορηγηθεί το Nolvadex για το οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά μέσω του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα μέσα από το κατάστημά μας, χωρίς συνταγή γιατρού εφόσον το έχετε λάβει και στο παρελθόν.

Τρόπος λήψης της Ταμοξιφαίνη

Το Nolvadex λαμβάνεται από το στόμα καθώς έχει τη μορφή χαπιού. Υπάρχουν στο εμπόριο πολλά διαφορετικά κουτιά που περιέχουν το φάρμακο, συνήθως όμως θα βρείτε τα 10mg και τα 20mg. Θα πρέπει να καταπιείτε τα υμένια ολόκληρα με τη συνοδεία κάποιου υγρού (νερού ή κάποιου άλλου ροφήματος αποφεύγοντας το αλκοόλ). Επιπρόσθετα, μπορείτε να τα λάβετε μαζί ή χωρίς κάποια τροφή. Πληροφορίες σχετικά με την αρμόδια δοσολογία θα σας δώσει ο ογκολόγος που σας παρακολουθεί.

Τιμή του Nolvadex στο διαδικτυακό φαρμακείο

Το σκεύασμα αυτό προορίζεται για μακροχρόνια λήψη και έχουμε ορίσει για αυτό μια αρκετά χαμηλή τιμή προκειμένου να μπορούν να το αγοράσουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Αν θέλετε να βρείτε την πιο προνομιούχα τιμή στην αγορά για το Nolvadex, την έχετε βρει – προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και καταπληκτική ποιότητα προϊόντων σε όσα θα βρείτε στο φαρμακείο μας.

Φάρμακο και εγκυμοσύνη

Παρόλο που δεν έχουν διεξαχθεί πολλές έρευνες για την επήρεια που μπορεί να έχει το φάρμακο κατά το ευαίσθητο διάστημα της κύησης, τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα συστήνουν να μην χρησιμοποιείται κατά την εγκυμοσύνη. Ακόμα, οι γυναίκες θα πρέπει να προειδοποιούνται ότι δεν θα πρέπει να μείνουν έγκυες για ένα διάστημα τουλάχιστον εννέα μηνών μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της θεραπείας. Έχει φανεί ότι γυναίκες σε κύηση, είτε ήταν προχωρημένη είτε όχι, που ακολούθησαν μια τέτοια αγωγή παρουσίασαν αποβολές, ανωμαλίες και παραμορφώσεις στο έμβρυο αλλά και πιο δυσμενείς καταστάσεις.

Λήψη στον θηλασμό

Αντίστοιχα ευρήματα καταδεικνύουν ότι οι γυναίκες που ακολουθούν μια αγωγή με αυτό το σκεύασμα δεν θα πρέπει να θηλάζουν καθώς οι ουσίες του φαρμάκου μαζεύονται στο γάλα που δίνεται στα μωρά μέσω του στήθους και δύνανται να μεταφερθούν στο μωρό.

Nolvadex και γονιμότητα

Στην αντίπερα όχθη, φαίνεται ότι το φάρμακο έχει θετική επίδραση κατά της υπογονιμότητα. Πιο συγκεκριμένα στους άνδρες λειτουργεί αυξάνοντας τα επίπεδα στην τεστοστερόνη στον οργανισμό τους. Στο αντίθετο φύλλο, χορηγείται σε συγκεκριμένες ημέρες του γόνιμου κύκλου για να ενισχύσει την πρόκληση ωορρηξίας, ανατρέποντας έτσι τα προβλήματα στειρότητας σε γυναίκες με προβλήματα ορμονολογικά και περίοδος.

Πρόληψη για γυναικομαστία

Πολλοί άνδρες αισθάνονται άσχημα όταν πάσχουν από την πάθηση της γυναικομαστίας. Για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση, πολλοί γιατροί χορηγούν το Nolvadex όταν εμφανιστούν οι πρώτες ενδείξεις όπως είναι ο πόνος στις θηλές ή έντονη ευαισθησία στο στήθος.

Συνδυασμός με άλλες θεραπείες

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον γιατρό σας, θα σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό σας, άλλες αγωγές που έχετε ακολουθήσει στο παρελθόν καθώς και δεδομένα σχετικά με τις συνήθειές σας όπως η άσκηση και το κάπνισμα. Ο τρόπος ζωής σας παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στο να βρεθούν οι αιτίες που έχουν προκαλέσει την ασθένειά σας (όπου αυτό είναι δυνατό, σύμφωνα με τις έρευνες που έχει στα χέρια της η ιατρική κοινότητα) αλλά και για να εξευρεθεί η κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

Λάβετε υπόψη σας ότι ο συνδυασμός αυτού του σκευάσματος με άλλες θεραπείες ενδέχεται να μην είναι σωστός. Παραδείγματα τέτοιων φαρμάκων είναι τα ακόλουθα:

 • φάρμακα που λαμβάνονται για τη ρύθμιση του θυροειδούς
 • ορισμένα αντιπηκτικά καθώς ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη δράση τους
 • σε συνδυασμό με ουσίες όπως η μιτομυκίνη ενδέχεται να προκληθεί αιμολυτικό επεισόδιο.

Παρενέργειες σε άντρες και γυναίκες

Παρότι το φάρμακο αυτό θεωρείται θαυματουργό καθώς αντιμετωπίζει πολλές περιπτώσεις καρκίνων και βελτιώνει τη ζωή πολλών γυναικών σε όλον τον κόσμο, ενδέχεται να επιφέρει ορισμένες παρενέργειες σε πολλούς ανθρώπους. Οι πιο ουσιώδεις αναλύονται παρακάτω:

 • Ενδέχεται να σχετίζεται με τοξικότητα στο στομάχι μετά από παρατεταμένη χρήση. Έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά κατά τα οποία έχει εμφανιστεί τοξικότητα στο ήπαρ. Φαίνεται να υπάρχει μια συσχέτιση με την ηλικία και το βάρος των γυναικών.
 • Καρκίνος εντός της μήτρας. Κάποιες από τις γυναίκες που έχουν καταναλώσει αυτό το φάρμακο από την μία πλευρά έχουν καταπολεμήσει τον καρκίνο του στήθους, αλλά από την άλλη πλευρά έχουν εμφανίσει προβλήματα στο ενδομήτριο. Συνεπώς, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ενδέχεται να προκληθούν διαταραχές εντός της γυναικείας μήτρας.
 • Ζητήματα στην καρδιά. Γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης έχουν αναφέρει υψηλά επίπεδα στα τριγλυκερίδιά τους, γεγονός που φαίνεται ότι έχει να κάνει με την λήψη του φαρμάκου αυτού. Η πολύ γρήγορη αύξηση αυτών των τιμών έχει μεγάλο κόστος για την καρδιά καθώς μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβωση ή άλλα περιστατικά.
 • Κατακράτηση υγρών
 • Διαταραχές στο νευρικό σύστημα που εκδηλώνονται μέσα από ζαλάδες, τάση για λιποθυμία (ή σε ακραίο βαθμό παραισθήσεις)
 • Προβλήματα στην όραση όπως ο καταρράκτης
 • Ζητήματα στα αγγεία (όπως έντονο ροδαλό χρώμα στο πρόσωπο, θρομβοεμβολικά επεισόδια κ.ά).

Αν διαπιστώσετε ότι έχετε ένα ή παραπάνω αντενδείξεις όπως αυτές που περιγράφονται παραπάνω, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική περίθαλψη καθώς μπορεί το φάρμακο αυτό να μην είναι κατάλληλο για εσάς και να πρέπει να λάβετε κάποιο άλλο. Μην πάρετε μόνοι σας αποφάσεις για πράγματα που δεν είστε σίγουροι.

Ο λογαριασμός μου