Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Champix (Βαρενικλίνη)

4.9

Ακούμε συνεχώς τους γύρω μας να λένε ότι «Έκοψα το τσιγάρο με ένα μόνο χάπι» ή «Είδα διαφορά στην διακοπή καπνίσματος με τη χρήση κάποιων επιθεμάτων». Πολλοί άνθρωποι, όμως, διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα καθώς θεωρούν ότι δεν θα τα καταφέρουν. Στην αγορά κυκλοφορούν τα χάπια Champix που έχουν ως στόχο να σας κάνουν να κόψετε το κάπνισμα.

Champix:

 • 0.5mg
 • 1mg
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε
10 χάπια € 9.47
94.68
Αγορά
20 χάπια € 8.11
162.29
€ 27.07 Αγορά
30 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 7.48
224.35
€ 59.69 Αγορά
60 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 6.91
414.57
€ 153.51 Αγορά
90 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 6.85
616.89
€ 235.23 Αγορά
120 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 6.82
818.32
€ 317.84 Αγορά
180 χάπια + 10 Μπόνους χάπια € 6.54
1,177.91
€ 526.33 Αγορά
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε
10 χάπια € 10.09
100.89
Αγορά
20 χάπια € 8.38
167.60
€ 34.18 Αγορά
30 χάπια + 2 Μπόνους χάπια € 7.74
232.29
€ 70.38 Αγορά
60 χάπια + 4 Μπόνους χάπια € 7.19
431.51
€ 173.83 Αγορά
90 χάπια + 6 Μπόνους χάπια € 7.12
640.97
€ 267.04 Αγορά
120 χάπια + 8 Μπόνους χάπια € 7.10
851.64
€ 359.04 Αγορά
180 χάπια + 10 Μπόνους χάπια € 6.82
1,228.22
€ 587.80 Αγορά

Στατιστικά για του καπνιστές στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αξιόπιστες έρευνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η χώρα μας βρίσεται αρκετά ψηλά στη λίστα με τους καπνίζοντες στην Ευρώπη, αφού υπολογίζεται ότι το 37,6% των ενηλίκων καπνίζουν. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι οι καπνιστές στην Ελλάδα είναι πάνω από 215 εκατομμύρια, παρόλο που παρουσιάζεται μια μείωση στον αριθμό των νέων καπνιζόντων.

Χάπια Champix ως θεραπεία για το σταμάτημα του τσιγάρου

Κύριο συστατικό των χαπιών αυτών είναι η Βαρενικλίνη. Πως δρα το χάπι αυτό; Η λειτουργικότητά του είναι αρκετά περίπλοκη. Η ουσία αυτή έχει μια έντονη συγγένεια με τους υποδοχείς των νευρώνων που λαμβάνουν την νικοτίνη και σε αυτό το σημείο χρησιμεύει ως αγωνιστής. Δηλαδή, κάνει ό,τι ακριβώς και η νικοτίνη με μικρότερη αποτελεσματικότητα προκειμένου σταδιακά ο οργανισμός να σταματήσει να «ζητάει» την νικοτίνη.

Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε την τάση να θέλετε να καπνίσετε αλλά και τα συμπτώματα στέρησης που θα εμφανιστούν αναπόφευκτα τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την διακοπή του καπνίσματος.

Γιατί να πάρετε το Champix

Χάρις στο Champix έχετε την ευκαιρία να διακόψετε το κάπνισμα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε και μόνοι σας πολλά από τα πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης, μερικά από τα οποία είναι τα παρακάτω:

 • Φρέσκια αναπνοή
 • Εξοικονόμηση χρημάτων
 • Πιο λευκά δόντια
 • Βελτίωση στην αίσθηση της γεύσης
 • Καλύτερο δέρμα
 • Λιγότεροι κίνδυνοι για ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται με τους πνεύμονες

Πώς να το πάρετε

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την διακοπή του καπνίσματος είναι απλά.

 • Ορίστε την ημερομηνία που θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα.
 • Ξεκινήστε τα Champix μία εβδομάδα νωρίτερα. Η προτεινόμενο δοσολογία αναφέρει ότι αρχικά ξεκινάτε με 0.5mg για την πρώτη εβδομάδα και από την όγδοη μέρα και μετά αυξάνετε τη δόση σε 1mg κάθε μέρα. Καλό θα ήταν να λαμβάνεται μετά το φαγητό και με ένα ποτήρι νερό.

Συζητήστε με τον γιατρό σας σχετικά με το εξατομικευμένο πλάνο που σας ταιριάζει και αναπροσαρμόστε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πώς να κάνετε επιτυχημένη αγορά Champix online από το σπίτι σας

Αν ανήκετε σε αυτούς που προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από το διαδίκτυο, τότε τα νέα είναι ευχάριστα για εσάς. Εφόσον είχατε ήδη μια συνταγογράφηση από τον γιατρό σας αλλά έχει λήξει και αν γνωρίζετε ότι μπορείτε να λάβετε άφοβα αυτό το σκεύασμα, τότε έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε επιπλέον δόσεις μέσα από το διαδίκτυο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ότι η τιμή του Champix είναι από τις καλύτερες στην αγορά. Ένα άλλο προτέρημα των αγορών μέσω του καταστήματός μας είναι η ευκολία με την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας για αυτό το φάρμακο. Έπειτα, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να περιμένετε το κούριερ που θα φέρει τα πράγματα στο σπίτι σας.

Τιμή Champix στο διαδίκτυο

Πολλές φορές θα παρατηρήσετε ότι πολλά προϊόντα (είτε πρόκειται για φάρμακα είτε για άλλα σκευάσματα) έχουν φθηνότερη τιμή στο διαδίκτυο έναντι των φυσικών καταστημάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν μικρότερο κόστος συντήρησης και επιτυγχάνουν καλύτερες διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές. Όμως, όλα αυτά δεν χρειάζεται να σας απασχολούν καθώς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βρείτε το προϊόν που χρειάζεστε στην καλύτερη δυνατή τιμή, κάτι που μπορείτε να κάνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Champix (Βαρενιλίνη) και γενόσημα φάρμακα

Πριν ξεκινήσετε να παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας, ο οποίος είναι σε θέση να σας πει τι πρέπει να κάνετε αλλά και να διαβάσετε το φύλλο οδηγιών. Ίσως, χρειαστεί, αρχικά, να κάνετε κάποιες εξετάσεις αλλά και να παρακολουθήσει τις συνήθειές σας πριν σας δώσει ένα φάρμακο. Ακόμη, θα σας πει περίπου ποια είναι η τιμή του για το 2021 (κάθε χρόνο κυκλοφορεί αναθεωρημένος κατάλογος τιμών για τα φάρμακα) που συνήθως είναι αρκετά υψηλή. Επίσης, μπορεί να σας απαντήσει στο ερώτημα αν συνταγογραφείται ή όχι και αν το καλύπτει το ασφαλιστικό σας ταμείο.

Αν αποφασίσετε να προβείτε σε αγορά Champix online τότε να γνωρίζετε ότι στο κατάστημά μας θα βρείτε διαθέσιμα τα 0.5mg και τα 1.0mg. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το προϊόν αυτό απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες χρήστες.

Οδηγίες για την σωστή φύλαξη του προϊόντος

Καθώς το προϊόν απευθύνεται σε ενήλικες, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι φυλάσσεται σε μέρος όπου δεν έχουν πρόσβαση τα μικρά παιδιά. Ο χώρος στον οποίο τοποθετείτε το ιατρικό προϊόν δεν θα πρέπει να έχει πάνω από 30°C, καθώς σε υψηλότερη θερμοκρασία ενδέχεται να υπάρχει αλλοίωση των συστατικών. Τέλος, από την στιγμή που θα αγοράσετε το φάρμακο, θα πρέπει να προσέξετε την ημερομηνία λήξης του και να μην το χρησιμοποιήσετε αν αυτή έχει παρέλθει. Ακόμη, διαβάστε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φυλλάδιο οδηγιών για να μάθετε σημαντικές πληροφορίες για το προϊόν.

Τι να κάνετε σε περίπτωση υπερδοσολογίας

Αν ξεχάσετε να πάρετε μία δόση από το σκεύασμα αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, τα τελικά αποτελέσματα από την θεραπεία θα είναι τα ίδια. Όπως αναφέρει ο γαληνός αλλά και οι κριτικές άλλων χρηστών που μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο, αν έχει περάσει πάνω από μία ώρα από την ώρα που θα έπρεπε να πάρετε τη δόση σας, τότε μπορείτε να την παραλείψετε και να πάτε αμέσως στην επόμενη δόση.

Πόσο σύντομα να περιμένετε να δείτε αποτελέσματα

Αυτό εξαρτάται από τον βαθμό στον οποίο είστε εξαρτημένοι, αλλά και στην πόση δόση παίρνετε. Συνήθως χορηγείται για 3 μήνες (12 εβδομάδες) και μέσα σε αυτό το διάστημα αναμένεται να έχετε διακόψει το κάπνισμα. Αν όλα έχουν πάει καλά, ο ιατρός ενδέχεται να συστήσει να συνεχίσετε την αγωγή για άλλο τόσο διάστημα λαμβάνοντας 2 δόσεις την ημέρα.

Τι να προσέξετε

Πάντα να έχετε στο μυαλό σας ότι ο οργανισμός σας είναι ευαίσθητος κατά τη διάρκεια της θεραπείας και είναι αρκετά εύκολο να «κυλήσετε» ξανά και να αρχίσετε το κάπνισμα. Για το λόγο αυτό, σε συνεννόηση με τον γιατρό σας θα πρέπει να μειώσετε σιγά σιγά τις δόσεις μέχρι να σταματήσετε τελείως το φάρμακο. Ακόμη, είναι σημαντικό να κάνετε τακτικά εξετάσεις για να δείτε αν έχει υπάρχει κάποια βλάβη στα νεφρά σας ή σε κάποιον άλλο δείκτη υγείας σας.

Τέλος, μην αγχωθείτε αν αρχίσετε να παίρνετε βάρος, είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί καθώς μηχανικά και από νευρικότητα ίσως οι επιδρομές στο ψυγείο να είναι συχνότερες.

Είναι το Champix με ή χωρίς παρενέργειες;

Δυστυχώς, όλα τα φάρμακα ενδέχεται να παρουσιάσουν μερικές δυσάρεστες επιπτώσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με το Champix που προκαλεί μερικές έως ελάχιστες (χωρίς) παρενέργειες. Αυτές που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι οι παρακάτω:

 • Ναυτία. Είναι μια εξαιρετικά συχνή αντίδραση στα φάρμακα και μπορεί να συμβεί αρκετά συχνά. Το καλό είναι ότι τα συμπτώματα αρχίζουν να εξαφανίζονται μερικές μέρες μετά την πρώτη δόση του φαρμάκου, καθώς ο οργανισμός αρχίζει να συνηθίζει στη νέα πραγματικότητα.
 • Πόνος στις αρθρώσεις. Ενδέχεται να νιώσετε μερικές ενοχλήσεις στις αρθρώσεις και στους μύες σας ή ακόμα και οσφυαλγία. Αν οι ενοχλήσεις είναι υποφερτές δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Αν, όμως, είναι έντονες σε σημείο που δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε, πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας.
 • Έντονη διάθεση για ύπνο, ζαλάδα, πονοκέφαλος που επιμένει ή περίεργη γεύση στο στόμα. Αν νιώθετε πιο κουρασμένοι από ότι συνήθως ή αν έχετε μια άσχημη γεύση στο στόμα που δεν φεύγει ό,τι και αν φάτε, τότε να γνωρίζετε ότι ίσως οφείλεται στο Champix.
Ο λογαριασμός μου