Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Στυτική δυσλειτουργία και αρσενικά άρθρα βελτίωσης

Ενδιαφέρεστε για κάποιο φυσικό υποκατάστατο Viagra, που θα σας προσφέρει όλα τα εξαιρετικά αποτελέσματα του αυθεντικού σκευάσματος; Δεν είναι σπάνιο η επιλογή φυσικών εναλλακτικών να φαντάζει περισσότερο υγιεινή και γι’ αυτό προτιμάται από ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Αν λοιπόν κι εσείς θέλετε να εξερευνήσετε τις επιλογές σας, τότε καλό είναι να εμβαθύνετε ως προς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθεμιάς από αυτές.

Η βαλανίτιδα και η βαλανοποσθίτιδα αποτελούν φλεγμονές του ανδρικού πέους. Μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους σε οποιαδήποτε ηλικία, λόγω διαφόρων αιτιών, ανάμεσα στις οποίες είναι λοιμώξεις από μύκητες και βακτήρια, ερεθισμοί του δέρματος, διάφορες δερματικές παθήσεις και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. 

Ο έρπης των γεννητικών οργάνων είναι μία δερματική πάθηση, η οποία εμφανίζεται τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Πρόκειται για μία ιογενή εκδήλωση και για μία πολύ κοινή και διαδεδομένη σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, η οποία προσβάλλει τους βλεννογόνους και το δέρμα.

Τα χλαμύδια αποτελούν μία κοινή σεξουαλική νόσο, η οποία είναι σήμερα αντιμετωπίσιμη εφόσον διαγνωστεί, καθώς σε πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών περνά απαρατήρητη. Κατά κύριο λόγο τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται τις πρώτες μόλις ημέρες από τη μόλυνση, όμως το 75% των γυναικών και το 50% των ανδρών δεν παρουσιάζουν συμπτώματα.

Υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ και ένας από τους πιο μεγάλους από αυτούς έχει να κάνει με τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης στο κρεβάτι. Είναι γεγονός πως είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μετρηθεί με ακρίβεια η διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες η σεξουαλική επαφή είναι δυνατόν να διαρκέσει από 30 δευτερόλεπτα έως και 44 λεπτά. 

Ο προστάτης είναι ένας μικρός αδένας ο οποίος έχει τη μορφή κάστανου και δεν ζυγίζει πάνω από 10 με 20 γραμμάρια. Είναι τοποθετημένος στην ουροδόχο κύστη ενώ πάνω σε αυτόν υπάρχουν οι σπερματοδόχες κύστεις, οι οποίες αποτελούν μέρος του αναπαραγωγικού συστήματος του άντρα.

Η έλλειψη τεστοστερόνης αποτελεί ένα όλο και πιο συχνά παρατηρούμενο πρόβλημα στον ανδρικο πληθυσμό. Η χαμηλή τεστοστερόνη ενοχοποιείται επίσης για τον κίνδυνο εμφάνισης οστεοπόρωσης στους άνδρες.

Η παλίνδρομη εκσπερμάτιση ή “ξηρός οργασμός” είναι μία παθηση κατά την οποία το σπέρμα του ανδρός αντί να εξέλθει κανονικά από το πέος, εισέρχεται ακούσια στην ουροδόχο κύστη. Το αποτελεσμα είναι τελικά η εκσπερματιση να μην είναι τόσο πλούσια ή και σε πολλές περιπτώσεις να απουσιάζει εντελώς.

Η νόσος Peyronie (Περονί) είναι μία νoσος του ανδρικού μορίου, η οποία εμφανίζεται περiπου στο 3 ως 10% των ανδρών μέσης ηλικίας. Η δημιουργία μιας σκληρής πλάκας γύρω από το πέος προκαλεί κaμψη και παραμόρφωση σε τέτοιο βαθμό, που πολλές φορές είναι αδύνατη η σεξουαλική επαφή.

Το πρόβλημα στύσης αποτελεί ένα αρκετά κοινότυπο πρόβλημα, που δεν εξαρτάται σε τόσο μεγάλο βαθμό αποκλειστικά και μόνο από την ηλικία του εκάστοτε άνδρα. Αναμφίβολα, όσο περνάνε τα χρόνια, τα ζητηματα υγείας που κάνουν την εμφάνισή τους και οι μεταβολές στον οργανισμό που φέρνει ο χρόνος, έχουν ως συνέπεια τα περιστατικα στυτικής δυσλειτουργίας να αυξάνονται από στατιστική άποψη.

Το έντονο στρες της Καθημερινής μας ζωής έχει ως αποτελεσμα να αντιμετωπίζουμε συχνά προβλήματα σε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Μία από μία από αυτές, που αποτελεί σημαντικό παράγοντα ψυχικής και σωματικής υγείας αποτελει το σεξ. Δυστυχώς το προβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο στους άνδρες, με μεγαλύτερο σημαντικό ποσοστό του πληθυσμου να παρουσιαζει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας αποτελεί ένα σύγχρονο πρόβλημα, το οποίο καταγράφεται σε επιδημιολογικές μελέτες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται μάλλον για το ποιο συχνό σεξουαλικό πρόβλημα στις γυναίκες, καθώς μία στις δέκα αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σημαντικό ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού αντιμετωπίζει στις μέρες μας προβλήματα στύσης, ωστόσο υπάρχει κι ένα άλλο, μικρότερο αυτή τη φορά ποσοστό, που αντιμετωπίζει ακριβώς το αντίθετο φαινόμενο, το οποίο είναι η παρατεταμένη και επώδυνη στύση.

Η διαδικασία της παραγωγής σπέρματος στον ανδρικό οργανισμό είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη και επηρεάζεται από πλήθος παραγόντων. Σε πολλές περιπτώσεις παρατηρείται μειωμένος αριθμός σπερματοζωαρίων μετά την εκσπερμάτιση του άνδρα, μία κατάσταση η οποία ονομάζεται ιατρικά ως ολιγοσπερμία.

Ο αυνανισμός αποτελεί μία διαδικασία που συναντάται συχνά όχι μόνο στον άνθρωπο, αλλά και σε πολλά άλλα θηλαστικά είδη, αρσενικά και θηλυκά. Αποτελεί χαρακτηριστικό το οποίο εκδηλώνεται για πρώτη φορά κατά την περίοδο της εφηβείας, όμως σε μεγάλο βαθμό συνεχίζεται και στην ενήλικη ζωή.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζει σημαντικό ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού. Πρόκειται ουσιαστικά για την εκσπερμάτωση σε χρόνο συντομότερο από ότι θα ήθελε ο ίδιος ο άντρας ή η σύντροφός του. Εφόσον το συγκεκριμένο φαινόμενο επαναλαμβάνεται συστηματικά και δεν είναι απλά περιστασιακό, τότε μιλάμε για πρόωρη εκσπερμάτωση.

Παρότι όταν μιλάμε για σεξουαλικά προβλήματα ο νους μας κατά κύριο λόγο θα πάει στους άντρες, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σε πολλές περιπτώσεις αντίστοιχα ζητήματα. Το γεγονός πως τα γυναικεία σεξουαλικά προβλήματα δεν έχουν αναλυθεί σε τόσο μεγάλο βάθος όσο τα ανδρικά, δεν σημαίνει πως εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο δεν ταλαιπωρούνται καθημερινά από αυτά.

Το μέγεθος του ανδρικού πέους αποτελεί ταυτόχρονα έναν μύθο, αλλά και ένα θέμα ταμπού σε πολλές κοινωνίες για τους άντρες και τις γυναίκες. Γεγονός είναι πως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει για το θα μπορούσε να θεωρηθεί για τους περισσότερους το ιδανικό μεγεθος πέους για τις γυναίκες στο σεξ, γιατί κυρίως οι απόψεις διίστανται ανάλογα με το μέρος και τις πεποιθήσεις της εκάστοτε κοινωνίας.

Ο πολλαπλός οργασμός είναι για καποιες γυναίκες μύθος και για κάποιες άλλες πάλι πραγματικότητα. Σίγουρα στοιχειοθετείται επιστημονικά και ιατρικά και σύμφωνα με γιατρούς, όλες οι γυναίκες έχουν ανατομικά την ικανότητα να φτάσουν σε πολλαπλούς οργασμούς κατά τη διαρκεια μιας σεξουαλικής επαφής.

Ένα σημαντικό μερος του ανδρικού πληθυσμού αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του σεξ, το οποίο οδηγεί στη στυτική δυσλειτουργία. Το ζήτημα έχει να κάνει με την τοποθέτηση και την χρήση του προφυλακτικού, η οποία σε κάποιους προκαλεί τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά ζητήματα, επηρεάζοντας ουσιαστικά την απόδοση στο κρεβάτι.

Παρότι τα περισσοτερα προβλήματα που σχετίζονται με τη στυτική δυσλειτουργια εμφανίζονται σε μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες, ένα σημαντικό ποσοστό αφορά την στυτική δυσλειτουργία στους νέους. 

Ο λογαριασμός μου