Ελληνικά Φαρμακείο
Φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Το καλάθι αγορών σας
€ 0.00

Αποστολή και παράδοση

Έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, σειρά έχει η αποστολή των προϊόντων και η απρόσκοπτη παράδοσή τους. Φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε την πορεία της παραγγελίας σας και να την παρακολουθείτε κάθε στιγμή. Με αυτό τον τρόπο, έχετε τον πλήρη έλεγχο και μπορείτε να γνωρίζετε με σιγουριά πότε θα παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από το ellinikafarmakeio.com.

Είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας, προτού αυτή αποσταλεί από εμάς. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε πολύ εύκολα να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθος στοιχεία, που ενδέχεται να επηρεάσουν την εμπειρία αγορών σας. Για παράδειγμα, καλείστε να ελέγξετε τα στοιχεία της διεύθυνσης που έχετε εισαγάγει για την αποστολή της παραγγελίας. Πολύ συχνά γίνονται παραλείψεις ή αναγράφεται η λάθος διεύθυνση αποστολής. 

Μπορείτε να ελέγξετε κάθε πληροφορία με δύο τρόπους. Ο πρώτος σχετίζεται με τη σύνδεσή σας στον προσωπικό λογαριασμό που έχετε στην ιστοσελίδα μας. Ο δεύτερος τρόπος αφορά στο email επιβεβαίωσης που αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα λάβετε ενημέρωση και θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε οτιδήποτε έγκαιρα, προτού η παραγγελία σας αποσταλεί. 

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η ομάδα μας εργάζεται σκληρά, ώστε να συσκευάσει και να αποστείλει τα προϊόντα που έχετε επιλέξει άμεσα. Συνήθως μια παραγγελία επεξεργάζεται και ολοκληρώνεται προς αποστολή εντός 24 ωρών. Αυτό ισχύει για τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να επεξεργαστεί λίγο αργότερα. Ανάλογα με την ώρα της παραγγελίας, ενδέχεται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί αυθημερόν ή εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. 

Φυσικά, ο τόπος παράδοσης καθορίζει το χρονικό διάστημα που χρειάζεται η μεταφορική εταιρεία για να κάνει την παράδοση. Για παράδειγμα, απομακρυσμένες και όχι εύκολα προσβάσιμες περιοχές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης. Ωστόσο, μπορείτε να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε επιθυμία σας σε σχέση με την παραγγελία και την παράδοσή της. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, έτσι ώστε να αποστείλουμε τα προϊόντα σε εσάς χωρίς καθυστέρηση.

Αναφορικά με την παράδοση, το online φαρμακείο μας συνεργάζεται με μεταφορική εταιρεία, η οποία είναι υπεύθυνη να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και να ολοκληρώσει την παράδοση σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις. Για παράδειγμα, δεν είναι απαραίτητο να παραλάβετε την παραγγελία στο σπίτι σας. Μπορείτε εσείς να επιλέξετε τον τόπο παράδοσης, προς διευκόλυνσή σας.

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και τα κιλά, ενώ υπολογίζεται αυτόματα. Ως εκ τούτου, θα γνωρίζετε από την αρχή της παραγγελίας σας πόσα χρήματα καλείστε να πληρώσετε ως κόστος μεταφορικών. Δε θα πρέπει να συγχέεται το κόστος των  μεταφορικών με το κόστος αντικαταβολής. Στην πρώτη περίπτωση αναφέρεται καθαρά στην μεταφορά και παράδοση των προϊόντων στον τελικό πελάτη, ενώ στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για την υπηρεσία είσπραξης χρημάτων από τον πελάτη. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η μεταφορά παραγγελιών που καλύπτουν ένα συγκεκριμένο ποσό γίνεται δωρεάν. Γι’ αυτό και σας συμφέρει να ολοκληρώνετε παραγγελίες μαζικά ή να αγοράζετε μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων, ώστε να συμπληρώσετε το συγκεκριμένο ποσό και να «ξεκλειδώσετε» τη δωρεάν αποστολή στο χώρο σας. 

Μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις στην παραγγελία σας, οι οποίες θα κάνουν την αποστολή και παράδοση των προϊόντων ακόμη πιο εύκολη για εσάς. Παραδείγματος χάριν, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας ή να αναγράψετε το όνομα στο κουδούνι της οικίας σας. Ως αποτέλεσμα, η μεταφορική εταιρεία θα έχει όλα τα στοιχεία διαθέσιμα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει την παράδοση άμεσα και αποτελεσματικά. 

Τέλος, καλό είναι να γνωρίζετε πως επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών, ακόμη και στην περίπτωση που αποφασίσετε να ακυρώσετε μια παραγγελία που έχει ήδη αποσταλεί. Αν η παραγγελία σας δεν έχει δρομολογηθεί ακόμη προς παράδοση από τους μεταφορείς, τότε δε χρεώνεστε.  

Για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν ερώτηση έχετε σε σχέση με την αποστολή και παράδοση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο λογαριασμός μου